Ana sayfa Sosyal Medya Sol Yanım final yaptı ama Özge Yağız’a yeni teklifler var!

Sol Yanım final yaptı ama Özge Yağız’a yeni teklifler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşan Yemin isimli günlük dizide parlayan Özge Yağız, canlandırdığı Reyhan karakteri ile kendini göstermişti. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken genç oyuncu, ikinci sezonun sonunda yapımdan ayrıldı.

Yemin dizisine veda etmesinin ardından Star TV ekranında bu sezonun iddialı yapımlarından olan Sol Yanım’a başlayan oyuncu, kendisini gösterdi ve yetenekleri ile de adından söz ettirdi.

Hayran kitlesini de artırmaya devam eden oyuncu, 12. bölümde fnial yapan dizideki diksiyonu ve başarılı oyunculuğu ile takdir aldı. Gökberk Demirci ile Yemin dizisinde tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Özge Yağız, halen ilişkisini sürdürüyor.

Demirci – Yağız çiftinin evlilik planları yaptıkları da ortaya çıkmıştı. Gökberk Demirci bu durumu doğrulamış ve yaz aylarında böyle bir gelişme olabileceğine yönelik de imalı bir gönderme yapmıştı.

Özge Yağız’a ise yeni proje teklifleri gelmeye devam ediyor. Genç oyuncu için şimdi de sevgilisi ile birlikte rol alacağı bir sinema filmi teklifi yapıldığı belirtiliyor.

Hindistan – İran ve Türkiye ortak yapımı olan bu film projesinin detayları belli değil ama Özge Yağzı – Gökberk Demirci çiftine bir teklif gittiği gelen duyumlar arasında.