Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Son 3 yılın dizi talihsizi Seçkin Özdemir’in büyük panik yaşadığı an!

Son 3 yılın dizi talihsizi Seçkin Özdemir’in büyük panik yaşadığı an!

tarafından ker_def
Oğuzhan Koç’un eski aşkı Seçkin Özdemir ile görüldü, ortalık karıştı

Son dönemin diziler konusunda şanssız isimlerinden Seçkin Özdemir, 2015-2018 yılları arasında üst üste üzüntüler yaşadı.

2013-2014 yıllarında Bir Aşk Hikayesi dizisindeki Korkut Ali karakteriyle ünlenen Özdemir, ardından Acı Aşk, Üç Oda Bir Aşk, Racon, Kiralik Aşk dizilerinde yer aldı… Bu dizilerin hiçbirinde ciddi şekilde öne çıkamayan Özdemir, ardından 2017 yazında Ateşböceği dizisinde Nilay Deniz ile başrolde yer aldı ama dizinin ömrü uzun olmadı.

Son olarak ise Gonca Vuslateri ile birlikte Tehlikeli Karım dizisinin erken finaliyle hüsran yaşayan Özdemir, kariyerinde çalkantılı günler yaşıyor…

Özdemir’in aşk hayatıyla ilgili de ilginç gelişmeler yaşanmakta…

Oyuncu Seçkin Özdemir ve Zeynep Koçak, dün akşam Bebek’te görüntülendi. Gazetecileri görünce panik olan ikili, ne yapacağını şaşırdı

Son 3 yılın dizi talihsizi Seçkin Özdemir'in büyük panik yaşadığı an! 8

Durumu toparlamaya çalışan Seçkin Özdemir, ”Yeni bir aşk mı?” sorusuna ”Sadece arkadaşız” derken, Zeynep Koçak’ın suratını gizlemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Seçkin Özdemir, 2014 yılında Derya Şensoy ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift 2016 yılının son aylarında ayrılmıştı. Seçkin Özdemir’in adı daha sonra Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin’le anılmıştı.

Son 3 yılın dizi talihsizi Seçkin Özdemir'in büyük panik yaşadığı an! 9

Zeynep Koçak da 8 yıldır oyuncu-şarkıcı Oğuzhan Koç ile birlikteydi. Evlenmeyi planlayan çift, 3 yıl önce ayrılmıştı.