Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor gelişi ile dizi dünyasını alt üst etti! Peki hangi diziler Survivor’ın gazabına uğradı?

Survivor gelişi ile dizi dünyasını alt üst etti! Peki hangi diziler Survivor’ın gazabına uğradı?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Acun Ilıcalı imzalı en önemli yapımlardan birisi Survivor… Kendine has bir izleyicisi var ve bu izleyiciler Survivor başlayınca hemen ortaya çıkıyor.

Normal zamanda bu izleyicilerin bir bölümünün televizyon takipçisi olmadıkları düşünülmekte… Ancak Survivor her yeni sezonu başladığında ekrandaki diğer programlar, özellikle de dizilerde ciddi sorunlar yaşanıyor.

Peki Survivor 2018’in yayına başlamasının ardından ekranda hangi dizilerde sorunlar yaşanmaya başlandı? Survivor televizyonda neleri değiştirdi?

Bilindiği üzere haftanın her günü kanallar kendi dizilerini reyting birincisi yapmak için uğraşıyor. Ancak bu yarışta birçok dizi de kayıp düşüyor, yok olup gidiyor…

Survivor’ın gelişi işte bu yüzden bazı dizilerin de sonu olacak… Haftanın 1-2 günü diziler rahat çünkü Survivor ekranda olmuyor. Ancak diğer günlerde durum ciddi. Çünkü Survivor’ın yayınlandığı akşam reytingler alt üst oluyor.

(devamı için sonraki sayfa linkini tıklayınız)