Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola, tüyoyu paylaşımıyla verdi bile! Masumlar Apartmanı dizisinde yine çok sarsıcı bir sahne geliyor!

Ezgi Mola, tüyoyu paylaşımıyla verdi bile! Masumlar Apartmanı dizisinde yine çok sarsıcı bir sahne geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, sezonun en dikkat çeken yapımları arasında yer alıyor. Yayınlandığı her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen dizi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürerek gün birincisi olmakta. Dizinin sevilen oyuncularından Ezgi Mola ise yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dizinin takipçilerini kamera arkasından çeşitli sürprizlerle mutlu ediyor.

Mola ile birlikte Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizi, bu hafta 16. bölümüyle ekrana gelmişti.

5 Ocak Salı akşamı 17. bölümü yayınlanacak olan dizinin her bölümü, adeta izleyiciyi ekrana kilitliyor. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Safiye’nin Naci ile buluşması dikkat çekerken, yeni bölümde ise çarpıcı bir sahnenin izleyenleri beklediğini Ezgi Mola paylaşımıyla gösterdi.

Dizide Safiye karakteriyle en çok konuşulan isimlerden birisi olan Ezgi Mola, kız kardeşi Gülben’i oynayan Merve Dizdar ve anneleri Hasibe’yi oynayan Açelya Devrim Yılhan ile bir pozlarını paylaştı.

2020’nin son gününde izleyenlere yeni bölümden tüyo veren oyuncu, Safiye-Gülben ve Hasibe arasında geçecek zorlu bir sahneden çıktıklarını belirterek etkileyici bir sahnenin izleyenleri beklediğini de göstermiş oldu.

Safiye’nin yıllardır büyük bir travma ile annesinin baskısı altında kalmaya devam ettiği dizide, hala hayalinde yaşattığı annesiyle de zaman zaman konuşmakta.

Evden dışarı çıkamayan Safiye, eski aşkı Naci’nin gelişi ile birlikte kendisini sorgulamaya başlarken, hayalindeki annesi ile de kavga ediyor.

Yaşanacak sahnenin de yine bu sorgulamalardan birisi olduğu tahmin edilirken, Ezgi Mola’nın sözleri de heyecanı arttırıyor.

Ezgi Mola, tüyoyu paylaşımıyla verdi bile! Masumlar Apartmanı dizisinde yine çok sarsıcı bir sahne geliyor! 7

Mola yaptığı paylaşımda Merve Dizdar ve Açelya Devrim Yılhan için “Çok yetenekli arkadaşlarım” tanımlamasını yaparken “İnanılmaz bir sahnenin sersemliğini üstümüzden atmaya çalışırken” notuyla da merakları arttırıyor…

Bakalım yeni bölümde izleyenleri nasıl bir sahne bekliyor bu üç başarılı oyuncudan?