Ana sayfa Dizi İzle Ufak Tefek Cinayetler 37. Bölüm Fragmanı İzle

Ufak Tefek Cinayetler 37. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, 36. bölümüyle ekrana geldi.
Merve’nin kendisini kızdırmak için evin önüne getirdiği kırmızı spor arabayı Kerim, büyük bir öfkeyle ezdi. Sarmaşık’takileri şaşkına çeviren olayda, yıllar önce Serhan’ın kırmızı arabasına binip gittiği o anı unutmayan Kerim, Sarmaşık’taki hayatı cehenneme çevirecek!

37. bölümden ekrana getirilen bir sahnede Emre ve Kerim’in aralarında geçen konuşma, 37. bölümde heyecanın doruğa çıkacağını gösteriyor.

Sarmaşık’ta spor yapan, yürüyen, bir yerlere yetişmeye çalışan, sohbet eden insanları bir köşede izleyen Emre ve Kerim arasındaki konuşma, büyük olayların yaşanacağının işareti gibi!

Yeni bölümden yayınlanan sahnede Emre, sakince insanları izlerken “Çok sıkıcı geldiğimizden beri bir eğlenemedik şurada. Napsak, cebimizdeki taşları mı boşaltsak acaba, ortalığı ayağa mı kaldırsak?” diye soruyor Kerim’e.

Kerim’in yanıtı ise “Taş taş üstünde bırakmayalım” oluyor.

İzleyicinin uzun süredir hayıflandığı büyük vukuatlar, anlaşılan gelmek üzere!

Osman Sonant ve Ushan Çakır’ın oynadıkları Kerim ve Emre’nin diziye girdiklerinden beri yarattıkları gizemin altının dolmasını isteyen izleyicilerin istekleri, gelecek bölümde karşılığını bulacak gibi duruyor.

Sosyal medyada sahneyi izleyenler de aynı düşüncede. “Oh be sonunda ortalık karışacak, Aksiyon nihayet geliyor, bu ikili Sarmaşık’ın anasını ağlatacak” şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı.

Baş rollerini Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu paylaşıyor.

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı, sezonun iddialı dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” Star TV’de yolculuğuna devam ediyor.