Ana sayfa Sosyal Medya Uzak Şehrin Masalı tutmadı, Hazal Adıyaman kendine yeni proje buldu!

Uzak Şehrin Masalı tutmadı, Hazal Adıyaman kendine yeni proje buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1989 İstanbul doğumlu olan Hazal Adıyaman, Marmara Üniversitesi’nde Fizik bölümünü tamamladı ama oyunculuğa olan arzusu onu faklı bir noktaya taşıdı.

Hazal Adıyaman, Muhteşem Yüzyıl isimli dizide canlandırdığı Gül karakteri ile büyük dikkat çekti ve bu yapım sayesinde de geniş kitleler tarafından tanındı. Kiraz Mevsimi ve Gönül İşleri dizilerinde kısa süreli rollerde yer alan oyuncu, Kalbimdeki Deniz’de ise Ece karakteri ile uzun süre ekranda yer aldı.

Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile hikayeye renk katan oyuncu, Kuruluş Osman’rda ise Adelfa isimli karakter ile boy gösterdi. Oyuncunun son dizisi ise Fox TV ekranında yayınlanan ve sadece 5 bölüm süren Uzak Şehrin Masalı oldu.

Uzak Şehrin Masalı tutmadı, Hazal Adıyaman kendine yeni proje buldu! 8

Oyuncu kısa süren bu projeden sonra Bayram İşi isimli yeni sinema filmindeki rolü kabul etti. Çekimlerine başlanan filmin kadrosunda; Altan Erkekli, Tarık Papuççuoğlu, Durul Bazan, Anıl Çelik, Zeynep Gülmez ve Zeynep Papuçcuoğlu gibi isimler rol alıyor.

TRT’de yayınlanacak olan Bayram İşi ismil sinema filmi için sette çalışmalarına devam eden oyuncu, zaman zaman da instagram hesabından paylaşımlar yapıyor.

Uzak Şehrin Masalı tutmadı, Hazal Adıyaman kendine yeni proje buldu! 9

İki ailenin eğlenceli çekişmesinin ekrana geleceği filmde Hazal Adıyaman’ı Sude isimli karakterde göreceksiniz.

Filmin hikayesinde çekişme halinde olan iki dedenin torunu Sude ile Furkan hikayenin merkezinde yer alıyor. Furkan karakterinde ise Anıl Çelik bulunuyor.