Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisinden ayrılan Damla Colbay, yeni dizisi Sıfırıncı Gün için ilk tüyoyu verdi!

Yalnız Kurt dizisinden ayrılan Damla Colbay, yeni dizisi Sıfırıncı Gün için ilk tüyoyu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Yalnız Kurt isimli dizinin geçen sezon kadın başrolü olarak Damla Colbay izleyicilerle buluşmuştu. Yalnız Kurt aksiyon dolu bir diziydi ve bir ajan rolündeki oyuncu da farklı bir rol ile hayranlarını bir hayli şaşırmıştı. Ancak dizinin ikinci sezonunda kadın başrolün değiştiği ve Damla Colbay’ın yerine de Jessica May’in kadın başrol olarak hikayede yar aldığı ortaya çıktı.

Birçok hayranı Damla Colbay’ın yeni sezonda ne yapacağını merak ediyordu. Sonunda oyuncunun yeni projesi belli oldu. tv8 ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimlerine başlanan Sıfırıncı Gün isimli dizide ünlü oyuncu da başrolde bulunacak.

Damla Colbay, mafya, polis ve aşk üçgeni arasında geçen hikayenin kadın başrolü olarak yine bir aksiyon dizisinde yeteneklerini sergileyecek. Oyuncu geçtiğimiz gün katıldığı davette farklı imajıyla da ilgi çekti. Saçlarını kısa kestiren ve farklı bir görünüm sergileyen oyuncu, kendisini tanıyanları fazlasıyla şaşırttı. Oyuncudaki bu değişimin yeni dizisindeki yeni rolü için olduğu tahmin ediliyor.

Yalnız Kurt dizisinden ayrılan Damla Colbay, yeni dizisi Sıfırıncı Gün için ilk tüyoyu verdi! 7

Bu tür etkinliklerin kendisine moral verdiğini ve keyfinin yerinde olduğunu anlatan Damla Colbay, Sıfırıncı Gün dizisine katıldığını da doğruladı. Oyuncu, “Şu an benim çekimlerim daha başlamadı. Onlar birinci bölümü bitirmek üzere. Ben ikinci bölümde dahil olacağım. Çok yoğun çalıştıklarını biliyorum. Çok güzel bir senaryo ve çok güçlü bir ekiple geliyoruz. Hepimiz çok heyecanlıyız” açıklamasını yaptı.

İzleyicilere güzel bir hikaye vaat eden oyuncu, çok güzel bir senaryonun yanı sıra çok da güçlü bir oyuncu kadrosu bulunduğunu özellikle ifade ediyor.

Heyecanını da gizlemeyen Damla Colbay, “Bence muhteşem olacak. Bu enerjimiz ile sevgimiz ile seyircilerimize de dokunabileceğiz” dedi.

Biraz dinlenme fırsatı bulduğu bu dönemde kendisi ile ilgilendiğini ve arkadaşlarına vakit ayırdığını anlatan Damla Colbay, dizi başlayınca çok yoğun olacağını ve çekimlere başlamayı sabırsızlıkla beklediğini sözlerine ekledi.