Ana sayfa Dizi Haberleri Yoğun bakımdan çıkan Burak Sergen’den ilk fotoğraf!

Yoğun bakımdan çıkan Burak Sergen’den ilk fotoğraf!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini canlandıran ve yaklaşık bir ay önce koronavirüse yakalanarak entübe edilen Burak Sergen’den ilk fotoğraf ve mesaj geldi. Güzel haberi alan hayranları da rahat bir nefes aldı.

Koronavirüse yakalanan ve durumu ağırlaşında yoğun bakıma alınan Burak Sergen, bir süre sonra daha iyi nefes alabilmesi için entübe edilmişti. Burak Sergen uzun süre yoğun bakımda tedavi görmüştü.

Birkaç gün önce gelen haberde ise usta oyuncunun yoğun bakımdan çıktığı ve durumunun çok daha iyi olduğu açıklandı. Burak Sergen’in nişanlısı Nihan Ünsal, oyuncunun arada solunum sıkıntısı çektiğini ancak genel olarak durumunun iyi olduğunu söylemişti.

Burak Sergen’den bir sevindirici haber de bugün geldi. Oyuncu, hastanede geçirdiği 37 gün sonra çekildiği ilk fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Yoğun bakımdan çıkan Burak Sergen'den ilk fotoğraf! 7

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak’ın haberine göre, sağlık durumu hakkında da konuşan Sergen, “Tekrar hayatın bir yerinden tutunmak çok güzel bir şey. Nihan’ı hep hissettim. Çünkü hep yanımda olduğunu biliyordum” dedi.

Nihan Ünsal ise “Durumu iyi ama Kovid’in bıraktığı vücuttaki belli sıkıntılar var. Ara sıra solunum sıkıntısı çekiyor” diye konuştu.