Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizi setinin bilinmeyen yönü!

Zalim İstanbul dizi setinin bilinmeyen yönü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara veda etmesi beklenen yapımlardan birisi de Zalim İstanbul. Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlere ara verilen yapımın 36. bölümü 23 Mart Pazartesi günü yayınlanacak. 30 Mart’taki 37.bölümün çekimlerinin de tamamlandığı biliniyor. Ancak dizinin yeniden ne zaman sete çıkacağı merak ediliyor.

39. bölümle birlikte Nisan ayı içinde final yapması beklenen Zalim İstanbul’un akıbeti ne olacak dizinin hayranları da heyecanla bu durumun netleşmesini istiyor. Sette ise müthiş bir ortam bulunuyor. Diziye Başak karakteri ile sonradan katılan Sevinç Kumaş bu durumu Milliyet’teki röportajında anlattı.

Zalim İstanbul dizi setinin bilinmeyen yönü! 7

Sevinç Kumaş, Zalim İstanbul setinden şu detayları aktardı: “Başta usta oyuncular; Fikret Kuşkan, Mine Tugay ile Deniz Uğur olmak üzere genç ve yetenekli oyuncu arkadaşlarım bir arada… Enerjisi yüksek, herkesin birbirine yardımcı olduğu, ortak paylaşımı olan, ekip çalışmasının ön planda olduğu evimde gibi hissettiğim bir ortam.”

Sevinç Kumaş’ın sonradan katıldığı Zalim İstanbul setinde ortak paylaşımın yüksek olduğu, ekip çalışmasının yoğun olduğu ve herkesin kendini evinde gibi hissettiği bir set ortamının bulunduğunu söylemesi önemli detaylar olarak dikkat çekti.

Bilindiği üzere oyuncunun kardeşi Sebahat Kumaş da aynı mesleğin içinde… Kardeş Kumaş şu aralar Fox TV ekranında Zümrüdüanka dizisinde Saniye Arsoy karakteri ile ekranda ye almakta.