Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul finalinden sonra Bahar Şahin’den önemli karar!

Zalim İstanbul finalinden sonra Bahar Şahin’den önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile büyük beğeni topladı. En iyi oyuncu ödülünü hak ettiğini belirten hayranları Ceren’i asla unutmayacaklarını belirterek, Bahar Şahin’in bu performansının kendilerini çok etkilediğini belirtiyorlar.

Bahar Şahin ise Zalim İstanbul final yaptıktan sonra hayatı ile ilgili önemli bir karar aldı. Evini değiştirecek olan oyuncu, bir alışveriş merkezinde eşya bakarken görüntülendi. Bir hayli neşeli olduğu gözlenen genç oyuncu, sempatik hareketleriyle dikkat çekti..

Tatilde önce Antalya, ardından da İzmir Alaçatı’ya giden oyuncu, güzel bir tatil dönemi geçirdiğini ifade etti. Bahar Şahin, “Şimdi de taşınıyorum, evimi taşıyorum” dedi. Bikinili görüntülenmekten çekinmediğini dile getiren oyuncu, çok kilo aldığını da bacaklarını göstererek anlattı.

Zalim İstanbul’dan sonra yeniden setlere dönme kararı veren oyuncu, şimdilik sinema projeleri düşünmüyor. Yer almak istediği bir dizi projesi bulunan Bahar Şahin, hangisi olduğunu açıklamadı.

Şimdilik yeni projesi olmadığını belirten Bahar Şahin, “Görüştüğümüz bir kaç yer var. Gönlümde de tek bir proje var. Bakalım inşallah o olur. Film yok” dedi.

İşte o görüntüler: