Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’da izleyicileri deli eden durum!

Zalim İstanbul’da izleyicileri deli eden durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde senaristlerin oyunları bitmek bilmiyor. Diziye hareket ve heyecan katmak adına yapılan kimi adımlar ise izleyicileri sadece sinir ediyor.

Bu olaylardan birisi de Sera Kutlubey’in canlandırdığı Cemre konusunda yaşanıyor. Cemre’nin gönlünün kimde olduğu izleyicinin kafasını karıştırdı.Sürekli gönül kaymaları yaşayan Cemre için, “Cemre’nin gönlü bu sefer kime kayacak?” diye espriler yapılmaya başlandı.

Cemre’nin kimi seçeceği konusunda izleyiciler ekrana gelen görüntüler sonrasında senaristlere şu mesaj ile tepkilerini dile getirdi: “Onda bunda şundadır, şunda buna ondadır. Mavi boncuk kimdeyse Cemre’nin gönlü ondadır.”

“Cemre mavi boncuğu bir türlü bulamadı” eleştirilerinin ardından Zalim İstanbul’da izleyicilerin bu meseleden artık sıkıldıkları ve senaristlerin durumu netliğe kavuşturmasını beklediklerini hatırlatalım.

Zalim İstanbul'da izleyicileri deli eden durum! 7

Bazı dizi hayranları da Cemre ve Ceren’in artık kardeş olduklarını bile unutmaya başladıklarını, düşmanlığın artık bitmesi gerektiğini ve iki kardeşin birbirlerine destek olan hallerini görmeyi arzu ettiklerini de belirten yorumlarda bulunuyorlar.