Ana sayfa Dizi Haberleri 1 Nisan şakası mı bu? Çocuklar Duymasın reyting için Dominant Teyzeyi mi harcayacak!

1 Nisan şakası mı bu? Çocuklar Duymasın reyting için Dominant Teyzeyi mi harcayacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Uzun yıllar televizyon ekranlarının en sevilen aile komedisi ünvanını elinde tutan ve Haluk, Meltem, Havuç karakterlerinin yanı sıra Dominant Teyze’si Gönül ile çok sevilen dizi, bir süre ara verdikten sonra Kanal D ekranlarında yeni bölümleriyle başladı ama eskisini aratarak!

Dizinin yeni sezonunda işler pek istendiği gibi gitmedi. Malum olduğu üzere, bir süre düşük reytinglerle mücadele eden dizi, bir hafta yayın arası dahi vermiş hatta o dönem final iddiaları dillendirilmişti. Çekimleri devam eden diziye kanal bir şans daha tanımaya karar vermiş olacak ki bir haftalık aradan sonra dizi yeniden döndü. O süreçte tam olarak ne olduğunu kimse anlayamadı ancak düşük reytingler ve eskisini yakalayamayan havasıyla Çocuklar Duymasın çok konuşulmuştu.

1 Nisan şakası mı bu? Çocuklar Duymasın reyting için Dominant Teyzeyi mi harcayacak! 7

Diziye yeni karakterler de dahil edilerek reytingde yeni yollar arandı. Hatta Meltem ve Haluk’un boşanma hikayesi bile diziyi kurtarmak için yetmedi. İşte o dönemde Tutku karakteri ortaya çıktı. Çocuklar Duymasın dizisinde böyle bir karakter pek de hoşnut görülmedi. Tutku, psikopat halleriyle diziye başka bir hava katacağına tepkiler aldı.

Çocuklar Duymasın’ın efsane karakterine geldi dayandı mesele. Havuç karakterini oynayan Furkan Kızılay’ın diziye döneceği iddia edildi ancak Kızılay yerine, ona benzeyen bir başka isim Havuç olarak diziye döndü. Dizi son dönemde biraz daha toparlanmış görünüyordu ama bu pazar yayınlanacak 35. bölüm tanıtımı, herkesi şoke etti!

ZEYNO GÖNENÇ DİZİDEN Mİ AYRILIYOR?

Diziye damgasını vuran ve ilk bölümlerden beri dizinin vazgeçilmezleri arasında olan Dominant Teyze yani Gönül’ün öldüğü ile ilgili tanıtımda yer alan sahneler herkesi şok etti. Şimdi akıllara gelen soru ise “Çocuklar Duymasın’ın reytingi için Dominant Teyze’nin feda edilip edilmediği!

Zeyno Gönenç’in oynadığı ve diziyle özdeşleşen Dominant Teyze’nin diziden ayrılması gibi bir durum diziye reyting katmak yerine bir bölümlük ilgi çekip sonrasında tepkiye bile neden olabilecek gibi duruyor!

Çocuklar Duymasın drama bağlayıp bu tür ölümlerle reyting aramaya devam ederse, sezon sonuna kadar dizide kimse kalmayacak bu gidişle!

Diziyle ilgili herkesin umudu bu durumun, her ne kadar tarih uygun olmasa da 1 Nisan şakası olması!

İşte herkesi şaşırtan 35. bölüm tanıtımı:

ÇOCUKLAR DUYMASIN İLE İLGİLİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Çocuklar Duymasın dizisinin 35. bölüm özeti şöyle:

Gönül rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Ve acı haber gelir. Haluk’un şirketindeki çalışma arkadaşı acı haberi verir. Gönül’ün öldüğünü söyler. Eve taziyeye gelenler bu şok ölüm üzerine şaşkındırlar. Gönül, gerçekten öldü mü? Onu ölüme götüren hastalık ne?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de!