Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz transfer sürprizi sürüyor… Bir isim daha kadroda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz transfer sürprizi sürüyor… Bir isim daha kadroda

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, hayli iddialı gelmeye hazırlanıyor. Çekimleri geç başlayan dizinin 6. sezonu öncesinde transfer haberleri de ardı ardına gelmeye devam ediyor. Diziye yeni katılan isimlerle birlikte yeni kimlikler, yeni hikayeler de geliyor…

Oktay Kaynarca’nın başrolünde oynadığı diziye katılanlar arasında iki kadın oyuncu Pelin Akil ve Gizem Arıkan ile birlikte pek çok erkek oyuncu da yer almakta. Erkek ağırlıklı kadrosuyla dikkat çeken diziye katılan son ismi Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu.

Yeni sezonda yine Salı akşamları ekrana gelecek olan dizinin yayın günü de kısa bir süre önce açıklanmıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi gelecek hafta 6 Ekim Salı akşamı yeni bölümüyle yayında olacak.

Yönetmenliğini Onur Tan’ın yaptığı diziye son katılan isim ise Gökhan Akteke oldu. Oyuncu daha önce Çukur dizisinde Hakan karakterini oynamıştı. Ayrıca Diriliş Ertuğrul, Karadayı, Paramparça, Baba Candır ve Kara Para Aşk dizilerinde de rol aldı. Akteke’ni Rıfkı isimli bir karaktere hayat vereceği belirtilmekte.

EDHO’ya yeni sezonda katılan diğer oyuncular ise Engin Benli, Ünal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik ve Erol Babaoğlu bulunuyor. Böylelikle yeni sezonda 2 kadın ve 6 erkek oyuncu ile birlikte toplam 8 kişi kadroya dahil oldu.