Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 13 Mayıs Pazartesi 248. bölümde Anandi’yi kim kurtardı?

İkimizin Yerine 13 Mayıs Pazartesi 248. bölümde Anandi’yi kim kurtardı?

tarafından ker_def

İkimizin Yerine 248. bölümde neler olacak? Jedsar’da bir festival düzenlenir. Anandi festival alanına özel bir araçta coşkulu bir şekilde götürülür. Fakat arabanın kontrolden çıkması Anandi’yi korkutur. Anandi’yi cesur bir adam kurtarır!

ANANDİ’Yİ KURTARAN YAKIŞIKLI KİM? Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan dizinin 13 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelecek olan 248. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak.Videodan dizinin yeni bölümünden detayları izleyebilirsiniz.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Peki dizinin 247. bölümünde neler yaşanıyor? İşte detaylar…

Jagdish’in mirastan pay isteyip ailesini tehdit eder gibi konuşması konakta bomba etkisi yaratır. Payını almazsa Anandi’den boşanmayacağını söyleyen Jagdish, herkese savaş açar. Videodan dizinin 247. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Anandi’den boşanması için mirastaki payını alma şartı koşan Jagdish, Gauri’nin dolduruşuna gelir. Bairon oğlunun bu kadar ileri gitmesine çok sinirlenir. Dadisa ise Jagdish’e para verilmesini destekler. Mirası eşit parçaya bölen Dadisa, gelinlerine de pay verir. Jagdish, Gauri’nin kendisinden daha yüksek derecede doktor olmasını kıskanır. Amacı aldığı mirasla kendi hastanesini açmaktır. Öte yandan Anandi hiç olmadığı kadar öfkelidir. Jagdish’in ikisinin arasındaki ilişkiyi paraya alet ettiğini düşünür. Mirası alacağını öğrenen Jagdish ise sürpriz bir şekilde boşanmaktan vazgeçtiğini söyler.