Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’da Sabahat’ı canlandıran Sacide Taşaner’in kim olduğunu öğrenince şaşıracaksınız!

Ramo’da Sabahat’ı canlandıran Sacide Taşaner’in kim olduğunu öğrenince şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ ÖZEL – Show TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Ramo dizisi, izleyicileri etkisi altına almayı başardı. Adana’da çekimleri devam eden dizinin 7. bölümü 25 Şubat akşamı yayınlandı ve yine beğeniyle izlendi. Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncuların buluştuğu dizide çok zor rollerden birisi de Sabahat karakteri.

Sacide Taşaner’in canlandırdığı Sabahat, yıllar önce eşinin öldürülmesine oğlu Ramo ile birlikte şahitlik etmiş, o tarihten sonra da aklını yitirmiş, gelgitleri olan bir kadın… Dizide az rolü olsa da Sabahat annenin sahneleri izleyicilere bambaşka bir hava yaşatıyor. Sacide Taşaner o kadar inandırıcı bir rolde ki, Ramo hayranları “Sabahat annenin kafasına ulaşmak için servet harcanır. Rol bir rol kolay görünüyor ama değil” diyerek, Sabahat karakterine dikkatleri çekti.

Ramo'da Sabahat'ı canlandıran Sacide Taşaner'in kim olduğunu öğrenince şaşıracaksınız! 9

Peki karakteri canlandıran Sacide Taşaner kim biliyor musunuz? Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Fatmagül’e tecavüz eden Erdoğan olarak hafızalara yerleşen Kaan Taşaner’in annesi Sacide Taşaner’dir.

Sacide hanım bu dizide Fırat Çelik’in canlandırdığı Mustafa Nalçın’ın annesi Halide Nalçın karakteri ile yer almıştı.

Kaan Taşaner, bu diziden sonra Kuzey Güney, Kayıp, Mehmetçik Kutül Amare, Şahin Tepesi ve Diriliş Ertuğrul’da rol alarak ününe ün kattı. Sacide Taşaner ise, oğlu için oyunculuk kariyerine başladı ve Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde de Halide Nalçın karakteriyle göz doldurdu.

Ramo'da Sabahat'ı canlandıran Sacide Taşaner'in kim olduğunu öğrenince şaşıracaksınız! 10

Sacide hanımın oyunculuk hikayesi de bir ilginç… Kaan Taşaner daha 17 yaşındayken Antalya’da tiyatro topluluğunda kurslara katıldı. Bir süre oğlunu tiyatroda izleyen Sacide hanım, bir yıl sonra bu topluluğa katılarak tiyatroya başladı. Antalya’da çalıştığı kurumu 40 yaşında bırakarak oyunculuğa sevdalanan Sacide hanım, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde de oğlu ile birlikte büyük dikkat çekti.

Ramo dizisinde Sabahat karakterinin inandırıcılığı herkesi etkiliyor. Bunun altında da birçok yapımdan gelen tecrübesi yatıyor. 2003 yılından itibaren dizilerde boy gösteren Sacide Taşaner, iddialı yapımlarda boy gösterdi. Sakarya Fırat, Benim İçin Üzülme (Nermin), Karadayı (Nedime), Kurt Seyit ve Şura (Binnaz), Kırgın Çiçekler (Neriman) bu yapımlardan dikkat çeken diğerleri…

Ramo'da Sabahat'ı canlandıran Sacide Taşaner'in kim olduğunu öğrenince şaşıracaksınız! 11

Şimdilerde Ramo dizisinde izleyicilerin her sahnesinden çok etkilendiği Sacide Taşaner için oğlu Kaan Taşaner’in şu sözlerine,birçok izleyici de katılacaktır:

“Ben onun bir izleyicisiyim. Ciddi anlamda hayranıyım, çok başarılı buluyorum. Şunu da hep kendime soruyorum; “Annem olmasından dolayı acaba objektif davranamıyor muyum?” Yok ya… Kadın iyi yani.”