Ana sayfa Sosyal Medya Yeni jönler Tolga Sarıtaş ve Burak Deniz’den artistik pozlar!

Yeni jönler Tolga Sarıtaş ve Burak Deniz’den artistik pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza dizisinde rol alan Tolga Sarıtaş ile, Maraşlı dizisine hazırlanan Burak Deniz’in instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar göz doldurdu. Her iki isim de hayranları tarafından jön olarak tarif ediliyor.

Ayça Ayşin Turan ile birlikte Arıza dizisinin başrolünde yer alan Tolga Sarıtaş, Söz dizisinden sonra yine aksiyonu bol bir yapım ile ekranda… Oyuncu, aksiyon sahnelerine de fazlasıyla yakışan birisi. Performansıyla hayranlarından güzel yorumlar alan Tolga Sarıtaş, çekimler sırasında çekilen bir fotoğrafı hesabından yayınladı. Paylaşımın yorumlara kapatan oyuncu, 280 bin beğeni aldı.

Yarım Kalan Aşklar isimli dizide Tolga Sarıtaş konuk oyuncu olarak yer almıştı. Burak Deniz ise Dilan Çiçek Deniz ile birlikte üstün bir performans sergiledi ve dizi de hayranlar tarafından çok beğenildi.

Şimdilerde Maraşlı isimli dizi ile gündemde olan Burak Deniz, Bizim Hikaye’nin ardından üst üste yapımlarda yer alarak kariyerinde önemli bir zıplama yaptı. Oyuncu, hayranları tarafından aynen Tolga Sarıtaş’ta olduğu gibi yeni jön olarak ifade ediliyor.

Kumsalda at bindiği sırada çekilen bir fotoğrafını yayınlanan Burak Deniz’e hayranlarından da ilgi büyük oldu. Takipçiler ünlü oyuncunun bu halini çok artistik buldu.

blank