Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Ece’nın 4 milyon başarısı ve Büşra Develi’nin iddialı yeni imajı

Eda Ece’nın 4 milyon başarısı ve Büşra Develi’nin iddialı yeni imajı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’ye rol arkadaşı Şevval Sam’ın sıklıkla ‘Kendi güzel, kalbi güzel’ diye söylediği biliniyor. Ünlü oyuncu, Kasım güzelliğini dergi pozlarıyla sergiledi. Benzer şekilde Büşra Develi de farklı ve iddialı bir pozuyla sosyal medyada hayranlarını etkiledi.

Yasak Elma sayesinde kariyerinde müthiş bir sıçrama elde eden Eda Ece, sosyal konulara duyarlılığı, kadın ve hayvan hakları konusundaki çabalarıyla da takdir ediliyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de sık sık gündeme geliyor. Instagram hesabının 4 milyon takipçiye ulaştığını ve hızla hayran kitlesinin arttığını da gözlemliyoruz. Eda Ece, kasım güzelliğini All Magazin dergisindeki pozlarıyla sergiledi. Sosyal medyada da bu pozları paylaşan oyuncuya, binlerce beğeni geldi.

Eda Ece'nın 4 milyon başarısı ve Büşra Develi'nin iddialı yeni imajı 8

Yakında atv ekranında Akıncı isimli dizide izleyeceğimiz Büşra Develi, 5 yıl önce Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde birlikte rol aldığı Şükrü Özyıldız ile yeniden bir projede buluştu. Bu sefer başrolde partner olan ikili, hem birbirlerine uyumları hem de birbirlerine benzemeleri ile dikkat çekiyor.

İkili, röportajlarında yaptıkları naif ve benzerlik içeren sözleriyle karakterlerinin çok da birbirinden uzak olmadığını sergiliyor. İkilinin Akıncı dizisindeki uyumunun da çok başarılı olacağı belli…

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla göz dolduran oyuncu, Vogue dergisi için farklı bir imaja büründü ve pozlarıyla da hayranlarını mest etmeyi yine başardı. İşte ünlü oyuncunun dergi için hazırlanan yeni imajı:

Eda Ece'nın 4 milyon başarısı ve Büşra Develi'nin iddialı yeni imajı 9