Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Her şeyiyle tam bir dönem kadını olmuş! Afra Saraçoğlu’na Yeşilçam dizisinde bir kez daha hayran kalacaksınız!

Her şeyiyle tam bir dönem kadını olmuş! Afra Saraçoğlu’na Yeşilçam dizisinde bir kez daha hayran kalacaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Daha önce farklı dizi ve sinema filmlerinde izlediğimiz yeni kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan Afra Saraçoğlu, bu kez Yeşilçam dizisi ile izleyici karşısına çıkacak. BluTV’nin merakla beklenen ve yönetmenliğini de başarılı isim Çağan Irmak’ın üstlendiği dönem dizisi Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu, kıyafetleri, saçı, makyajı, görüntüsü, duruşu ile tam bir dönem kadını olmuş!

60’lı yılların Türkiye’si ve altın çağını yaşayan Yeşilçam’ın konu alındığı dizinin çekimleri uzun süredir devam ediyor. Dizinin setinden gelen fotoğraflar ilgiyi arttırırken, tanıtımlar da bir o kadar heyecanı katladı.

22 Nisan’da yayınlanacak olan dönem dizisinin fragmanlarını izleyenler, oyuncuların, mekanları, çekimlerin dönemi ne kadar çok yansıttığını da görmekte. Başarılı oyunculuğu ile Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy’un yine çok konuşulacağı dizi için titizlikle bir çalışma yürütüldüğü de görülüyor.

Her şeyiyle tam bir dönem kadını olmuş! Afra Saraçoğlu'na Yeşilçam dizisinde bir kez daha hayran kalacaksınız! 2

Afra Saraçoğlu, diziyle ilgili heyecanını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da göstermekte. Son yayınladığı fotoğraflarda da izleyiciyi adeta o günlere götürüyor imajı ile.

Tülin Saygı olarak yer aldığı dizideki karaktere çok yakıştığı da fotoğraflarından bile anlaşılıyor. Fragmanda da Çağatay Ulusoy ile iyi bir uyum yakaladıkları görülmekte.

Her şeyiyle tam bir dönem kadını olmuş! Afra Saraçoğlu'na Yeşilçam dizisinde bir kez daha hayran kalacaksınız! 3

 

Sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat veren Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Afra Saraçoğlu da Tülin Saygı isimli bir karaktere hayat veriyor.

Kadroda usta isimler ve sevilen başarılı oyuncular da rol almakta. Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş da bu isimler arasında.

Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kaleminin usta yönetmen Çağan Irmak’ın rejisiyle buluştuğu Sunset Film imzalı ‘Yeşilçam’ın yapımcılığını ise Sibel Tuna üstleniyor.

İşte Yeşilçam dizisinin fragmanı: