Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçuklu ile ilgili şok gelişmenin ardından, yapımcıdan dikkat çeken Buğra Gülsoy paylaşımı!

Uyanış Büyük Selçuklu ile ilgili şok gelişmenin ardından, yapımcıdan dikkat çeken Buğra Gülsoy paylaşımı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 2. sezonu ile birlikte büyük bir değişikliğin yaşanacağı bir kaç gün önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Başrolde yer alan Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Hatice Şendil gibi tüm isimlerin diziden ayrılacağı ve yeni sezonda bambaşka bir kadro ile geri döneceği açıklanmıştı.

Yaşanan bu gelişme, izleyenleri çok şaşırttı. Diziyi takip edenler, bir anda büyük şoka uğradı. Hatta konuyla ilgili olarak pek çok eleştirel yönde mesajlar da yapılıyor sosyal medyada. Diziye büyük emek veren Buğra Gülsoy ve tüm ekibin, böylesi başarılı bir iş çıkardıktan sonra bir sezonda kadrodan gönderilmesine tepki verilmekte.

Uyanış Büyük Selçuklu ile ilgili şok gelişmenin ardından, yapımcıdan dikkat çeken Buğra Gülsoy paylaşımı! 9

Dizide Nizamülmülk’ü oynayan Mehmet Özgür dışında 2. sezonda tüm oyuncular değişiyor. Aslında konunun çok önceden planlandığı, 4 sezon olarak hesaplanan dizinin ilk sezonunun Selçuklu’nun Melikşah Sultan dönemini anlatacağı ve 2. sezondan itibaren 4. sezona kadar da Sultan Alparslan döneminin konu edinileceği bilgileri öne çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı konuyla ilgili detaylı kulis bilgileri sonrasında bir anda büyük dikkat çekti yaşanacak değişimler.

Uyanış Büyük Selçuklu ile ilgili şok gelişmenin ardından, yapımcıdan dikkat çeken Buğra Gülsoy paylaşımı! 10

Türk televizyonlarında ilk kez denenecek olan tarihin geriye doğru anlatımı yapılacak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde. 3 sezon boyunca da Sultan Alparslan karakteri ile Barış Arduç’u izleyeceğiz.

Bu gelişmelerin ardından dizinin Genel Yönetmeni ve Yapımcısı olan Emre Konuk’un, Uyanış Büyük Selçuklu için sezon başından beri büyük emek veren ve başarılı oyunculuğu ile diziye de çok büyük katkılar yapan Buğra Gülsoy’la ilgili mesajı dikkat çekti.

Akli Film imzalı dizinin sezon sonuna doğru ilerlerken, Buğra Gülsoy’un da vedaya hazırlandığı süreçte gelen bu mesaj, önemli bir gelişmeydi.

Emre Konuk, dizinin çekimleri sırasındaki bir kareyi paylaşarak “İyi ki seninle oldu” notunu düştü ve Melikşah, Buğra Gülsoy etiketlerini de ekledi. Buğra Gülsoy da bu paylaşıma beğeni yaptı.

Uyanış Büyük Selçuklu ile ilgili şok gelişmenin ardından, yapımcıdan dikkat çeken Buğra Gülsoy paylaşımı! 11