Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan’ı fotoğraflar yalanladı, Serkay Tütüncü suskun kalmayı seçti!

İlayda Alişan’ı fotoğraflar yalanladı, Serkay Tütüncü suskun kalmayı seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Masumiyet dizisi 13 bölümlük bir proje olarak kaldı ama dizide İlker ve Ela karakterlerini canlandıran Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan aşkı bomba gibi patladı. Dizinin finalinin ardından ikilinin birlikte ve el ele görüntülenmesi aşkın da ortaya çıkmasına neden olmuştu.

Masumiyet dizisinde tanışan ve rol gereği başlayan aşk hikayesi gerçeğe dönüştü. İlayda Alişan – Serkay Tütüncü aşkı hayranlarını da fazlası ile şaşırttı. İki genç oyuncu röportajlarında birbirlerini öven sözleriyle de dikkatleri çekmişti. Sette enerjileri tutan, sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlarla herkesi gülümseten ikilinin tüm bu yakınlaşmasının ardından bir aşk hikayesi çıkması hoş bir sürpriz oldu.

Dizinin final yapmasının ardından birlikte tatil çıktıkları iddia edilen ikiliden İlayda Alişan yaptığı açıklama ile bu aşkı yalanlamıştı. Oyuncu, “Uzun zamandır hayatımda kimse yok ve yazılanlar hem ailemi hem de beni fazlasıyla yıpratıyor” diye mesaj vermişti. Oyuncu kariyerine odaklandığını ve mesleği dışında da başka bir konu ile gündeme gelmek istemediğini de ifade etti.

İlayda Alişan'ı fotoğraflar yalanladı, Serkay Tütüncü suskun kalmayı seçti! 7

İlayda Alişan’ın hayatında kimsenin olmadığını sosyal medyadan duyurmasından bir kaç gün sonra ikilinin el ele görüntüleri magazin basınında yayınlandı. Birlikte tatil yaptıklarını kanıtlayan fotoğrafları çeken muhabirlerden yayınlamamaları ricasında da bulunan İlayda Alişan’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımın doğru olmadığı da ortaya konulmuştu.

Serkay Tütüncü, kendisine sorulan sorulara yanıt vermek istemedi.