Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda’dan sonra diziler konusunda hatalarını kabul etti!

Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda’dan sonra diziler konusunda hatalarını kabul etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılından bu yana dizi setlerinde görmekte olduğumuz Hazal Filiz Küçükköse, 10 yıllık kariyerinde önemli bir aşama kaydetti. Deniz Yıldızı dizsi setinde başlayan oyunculuk macerasını farklı yapımlarla sürdüren oyuncu, Beni Affet’teki Leyla karakteri ile akıllara yazıldı.

Kara Sevda dizisindeki Zeynep olarak da geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, en son Zemheri isimli dizide rol almıştı. Rol aldığı son 3 dizisinin kısa sürmesinin şanssızlığını yaşayan oyuncu, yaz başında yaptığı açıklamada sezon dizilerinde rol almak istediğini şöyledi.

Bu sözleri ile yaz projeleri için gelen teklifleri kabul etmediğini de ifade eden Hazal Filiz Küçükköse, artık setlere geri dönmek istiyor. Katıldığı davette basın mensuplarının soruları üzerine kendisine gelen teklifler olduğunu belirten oyuncu, yeniden setlere dönmeyi çok istiyor.

Hazal Filiz Küçükköse kendisine projelerle ilgili gelen soru üzerine şunları söyledi: “Artık çok istiyorum yeni işlerde olmayı, ekranda olmayı. Senaryolarımız geliyor, şu an bir aşamadayız. Netleşince haber veririz.”

Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda'dan sonra diziler konusunda hatalarını kabul etti! 7

Ünlü oyuncu, Kara Sevda dizisinden sonra gelen projelerinin kısa süreli olması konusunda da bu konuyu kısmet olarak açıkladı. Oyuncu, “Biraz da ben hissetmediğim bir şeyi oynadığımda hep aynı şeyi yaşıyorum. Bu sefer daha dikkatli olmamın nedeni de o aslında” açıklamasını yaptı.

Oyuncu, bu sözleri ile birlikte kısa süreli olan projelerindeki rolleri aslında pek de içselleştirmediğini ve yeni projedeki rolünün içine sinmesini arzu ettiğini söyledi.

Kara Sevda dizisindeki güçlü çıkışının ardından Hazal Filiz Küçükköse; Rüya, Mehmet Bir Cihan Fatihi ve Zemheri isimli dizilerde rol almıştı. Oyuncu bu yapımları kabul ederken rolü hissetmeden, çok da dikkat etmeden kabul ettiğini de itiraf etmiş oldu.

Bu durumun yeni projeler konusunda kendisini seçici olmaya ittiğini de belirten oyuncu, ekrana dönüşünün bu sebeple geciktiğini de anlatmış oldu.

Oyuncu, “Projeyi okuduğum zaman hissetmem çok önemli. Proje ‘beni al diyor’ ben de şu anda onu bekliyorum” dedi.