Ana sayfa Sosyal Medya İçerde, Çukur ve Üç Kuruş! Ay Yapım projeleri Uğur Yıldıran için piyango gibi!

İçerde, Çukur ve Üç Kuruş! Ay Yapım projeleri Uğur Yıldıran için piyango gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Uğur Yıldıran, 1981 İstanbul doğumlu. Dizilerin arka planında çalıştıktan sonra oyunculuk da yapmaya başlayan Yıldıran Filinta isimli dizide Garbis karakteri ile dikkat çekmişti.

İçerde dizisinde Selim olarak izlediğimiz Uğur Yıldıran, Çukur’da ise Kemal karakterine hayat verdi. Bu iki yapımın devamı niteliğindeki Üç Kuruş’ta Uğur Yıldıran’ı görmeye devam ediyoruz.

Ay Yapım imzası taşıyan bu üç dizi de aslında birbirinin devamı projeler olarak biliniyor. Yapımcı da zaten bu imajı vermek için bugüne kadar güçlü bir iletişim kampanyası yaptı. Bu üç dizide de yer almayı başaran Uğur Yıldıran hemen dikkat çekiyor.

İçerde, Çukur ve Üç Kuruş! Ay Yapım projeleri Uğur Yıldıran için piyango gibi! 10

Oyuncu, Şesu isimli karakteri canlandırıyor ve başarılı performansı ile de göz dolduruyor. Yoğun bir şekilde çekimlere devam ettiklerini söyleyen oyuncu, yeni kız arkadaşı ile de ilk kez görüntülendi.

Spikerlik yapan sevgilisi ile el ele görüntü veren Uğur Yıldıran, neşeli halleri ile kameralara takıldı. Hayatında her şeyin yolunda gittiğini söyleyen oyuncu, dizi çekimlerinde de büyük yoğunluk yaşandığına değindi.