Ana sayfa Sosyal Medya Nurgul Yeşilçay diziler konusunda yine çok şaşırtıcı bir tercihte bulundu!

Nurgul Yeşilçay diziler konusunda yine çok şaşırtıcı bir tercihte bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın hayranları çok şanslı. Oyuncu hem tiyatro sahnesinde yer almaya başladı hem de yeni bir televizyon dizisi için anlaşma yaptı. Bir Barda Bir Gece isimli oyunda Afra Saraçoğlu ile partnerlik yapan Nurgül Yeşilçay, 5 yılın ardından yeniden tiyatro sahnesine dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

Ünlü oyuncu uzun süredir yapmak istediği tiyatroya dönüşü kadın cinayetlerine odaklanan bir hikaye üzerinden gerçekleştirdi. Yeni sezonda yeni dizi yapmak da isteyen Nurgül Yeşilçay, aradığı projeyi buldu.

Son Nefesime Kadar isimli yeni dizi projesinde Emre Kınay ile başrolde yer alacak olan Nurgül Yeşilçay, son dizisiyle benzer bir yapımda karar kıldı.

Hatırlanacağı üzere geçen sezon yine Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisinde polisiye dram hikayesi vardı. Yeni Fox TV dizisi de yine bir polise dram olarak öne çıkacak.

Nurgul Yeşilçay diziler konusunda yine çok şaşırtıcı bir tercihte bulundu! 1

Son Nefesime Kadar dizisi, bir polisin özel hayatında yaşadığı sorunlar ve bu süreçte mesleğinde yaşadığı gerilimleri odak noktasına alan bir hikayeye sahip. Aslında Kefaret dizisinde de Zeynep ve Sinan karakterlerinin bir benzerini Son Nefesime Kadar isimli projede göreceğiz.

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinde Mert Fırat ile partnerlik yapmıştı. Şimdi ise yeni dizideki partneri Emre Kınay oldu…

Hem Mert Fırat hem de Emre Kınay’ın ortak özelliği ise; kurdukları tiyatroları yaşatmak için dizilerde rol alarak buradan elde edilen geliri tiyatroya aktarmak.

Nurgül Yeşilçay da son günlerde tiyatroya geri dönmesi ve yeteneklerini sahneye taşıması ile çok konuşuluyor.