Ana sayfa Sosyal Medya Murat Ünalmış annesine vefası ile hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu!..

Murat Ünalmış annesine vefası ile hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Murat Ünalmış, dizinin 3. sezonunun finalinde izleyiciye veda etmişti. Ancak dizinin sadık seyircisi bir süre ‘Demir Yaman’ karakterinin öldüğüne inanmamış, çıkıp gelmesini bekleyenler bile olmuştu.

‘Demir Yaman’ karakteriyle fenomen olan oyuncunun hayranları, Murat Ünalmış’ı yeni sezonda tekrar ekranda görmeyi beklerken oyuncu ekranlara verdiği bu arada, Kapadokya’da açtığı restoranıyla ilgilenmeyi tercih etti.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan oyuncu, hayranlarını sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bilgilendirmişti. Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımında ise annesinin doğum gününü kutladı.

Murat Ünalmış annesine vefası ile hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu!.. 7

Annesiyle beraber fotoğrafını paylaşan oyuncu paylaşımına, ‘Canım annem. İyi ki doğmuşsun. Sağlıkla hep yanımda ve arkamda ol. Seni çok seviyorum…’ notunu düştü.

Murat Ünalmış, annesine olan vefasıyla takipçilerinin bir kez daha gönlünü fethetmeyi başardı. Oyuncunun paylaşımı on beş dakika içinde binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Oyuncunun takipçileri de yorumlarıyla annesinin doğum gününü kutlayarak, ‘Allah başınızdan eksik etmesin’ temennisinde bulundular.

Murat Ünalmış’ı ekranlarda görmeyi özleyen hayranları oyuncunun yeni projesini heyecanla beklese de, Ünalmış  şu an için  bir projeye imza atmadı. Ünlü oyuncu bir süre daha hayranları ile sosyal medya üzerinden hasret gidereceğe benziyor.