Ana sayfa Sosyal Medya Dostlukları sektörde parmakla gösteriliyor! Burçin Terzioğlu’nun doğum gününü ilk kutlayan yakın dostu Sinem Kobal oldu!..

Dostlukları sektörde parmakla gösteriliyor! Burçin Terzioğlu’nun doğum gününü ilk kutlayan yakın dostu Sinem Kobal oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Show TV’de yayınlanan Yalancı adlı dizide Salih Bademci ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu ve Burçin Terzioğlu 9 Mart’ta 42 yaşına bastı.

Ünlü oyuncunun yakın dostu Sinem Kobal arkadaşının doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

İki kadın oyuncu olarak, sektörde dostluklarına imrenilerek bakılan ve parmakla gösterilen Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal, özel günlerinde birbirini hiç yalnız bırakmıyor.

2. çocuğunu kucağına almak için gün sayan Sinem Kobal yakın dostuyla birlikte yer aldığı bir fotoğraf karesini instagram hesabında paylaşarak, ‘İyiki doğdun kıymetlim’ notunu düştü.

Dostlukları sektörde parmakla gösteriliyor! Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü ilk kutlayan yakın dostu Sinem Kobal oldu!.. 9

Sık sık bir araya gelip birlikte vakit geçiren iki yakın dost zaman zaman bu anlardan kareleri de sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşıyorlar.

Dostlukları sektörde parmakla gösteriliyor! Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü ilk kutlayan yakın dostu Sinem Kobal oldu!.. 10

Öte yandan Burçin Terzioğlu bu yılki doğum gününü, kız çocukları için Koruncuk Vakfı’na bağışladı. Oyuncu sosyal medyadan takipçilerine şu sözlerle seslendi; “Dostlarım, 9 Mart doğum günümde güzel dilekleriniz beni çok mutlu ederken gelin kız çocuklarımızın eğitimine destek olarak onların yüzlerini güldürüp geleceklerine hep birlikte destek olalım. Doğum günüm vesilesiyle Koruncuk Vakfı yararına açtığım kampanyaya desteklerinizi bekliyorum.”

Dostlukları sektörde parmakla gösteriliyor! Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü ilk kutlayan yakın dostu Sinem Kobal oldu!.. 11

Henüz 5 yaşındayken setlere adım atan yetenekli oyuncu, Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmlerinde rol aldı. Yıldızı, Kadın İsterse dizisindeki ‘Demet’ rolüyle parlayan Burçin Terzioğlu, Fırtına dizisinde ‘Zeynep’ karakteriyle ilk başrolünü oynadı.

Oyuncu, 2015- 2017 yılları arasında rol aldığı Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Ayşegül Çilingir (Umman) karakteri ile kariyerinde sıçrama yaşadı.