Ana sayfa Dizi Haberleri Bir süredir ekranlardan uzakta olan Alina Boz cephesinden heyecan verici haberler var!

Bir süredir ekranlardan uzakta olan Alina Boz cephesinden heyecan verici haberler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Son dönemin yıldızı en çok parlayan genç oyuncularından biri olan Alina Boz, Aşk 101 ve Maraşlı dizilerinin ardından ortalıktan kayboldu. Bu süreçte boş durmayan, bir film çekiminde yer alan Alina Boz cephesinden güzel haberler geliyor.

2014 yılında rol aldığı Paramparça dizisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Alina Boz, üç yıl sonra Vatanım Sensin dizisinde konuk oyuncu olmuştu. Boz, ardından rol aldığı Elimi Bırakma, Aşk 101 ve Maraşlı dizileriyle büyük dikkat çekti.

En son Maraşlı dizisiyle ekrana gelen Alina Boz’un adı başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Terzi isimli diziyle anılmıştı. Alina Boz, Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminin çekimleri devam ederken OGM Pictures’ın çekeceği diziden gelen başrol teklifini kabul etmişti.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan Alina Boz cephesinden heyecan verici haberler var! 7

Ancak bir süre sonra Alina Boz’un projeden çekilme kararı aldığı ortaya çıktı. Bu kararın altında yatan nedenin ise Çağatay Ulusoy’un Alina Boz’u bu dizide yanında görmek istediğine dair basında çıkan haberler olduğu iddia edilmişti. Bir süredir sessizliğini koruyan Alina Boz’dan nihayet güzel haberler gelmeye başladı.

İddialara göre güzel oyuncu birçok teklif almaya devam ediyor. Ve şu an anlaşmak üzere olduğu iki proje bulunuyor. Bu projelerden birinin ise dijital bir platformda olacağı belirtiliyor. Alina Boz’un yeni projeleriyle ilgili henüz daha fazla ayrıntı bulunmuyor.

Alina Boz’un başrolünü Burak Deniz’le paylaştığı ve TIMS&B Productions tarafından ATV için çekilen Maraşlı dizisi yayınlandığı dönem çok sevilmişti. Özellikle başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz’in canlandırdığı Mahur ve Celal karakterleri ekranın en sevilen dizi çiftlerinden biri olmuştu. Ancak Maraşlı dizisi reyting kurbanı olmuş ve geçtiğimiz yılın temmuz ayında yayınlanan 26. bölümüyle final yapmıştı. İzleyici final kararına isyan etmişti.

Alina Boz en son Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini üstlendiği Bandırma Füze Kulübü isimli filmde rol aldı. Gerçek bir olaydan yola çıkılarak çekilen filmde Boz başrolü Deniz Can Aktaş ile paylaştı. Filmin çekimleri yaz aylarında Bandırma’da gerçekleştirildi.