Ana sayfa Sosyal Medya Hayranlarının ekranda görmeyi özlediği yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir neler yapıyor?

Hayranlarının ekranda görmeyi özlediği yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir neler yapıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay Son yılların dikkat çeken isimleri arasında yer alan yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir bir türlü çıkış yapacağı projeyi bulamadı.

Dizi şanssızları listesine adını yazdıran Seçkin Özdemir, ne zaman yeni bir projeye başlasa hayranları bu yapımın ünlü oyuncunun çıkış işi olacağını düşünerek heyecanla ekran başına oturdu. Ancak oyuncunun her yeni projesi hayal kırıklığı yarattı.

Kanal D’de yayınlanan Hizmetçiler dizisinin kısa süren ekran macerasından sonra Star TV’de yayınlanan Sevgili Geçmiş adlı dizide ‘Sinan Malik’ olarak izlediğimiz oyuncu, bu yapımın da kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı.

Hemen akabinde, önceki sezon ATV’de yayınlanan ve oyuncunun İrem Helvacıoğlu ile başrolü paylaştığı Baş Belası adlı dizi farklı hikayesi ile izleyicide umut uyandırmıştı ancak bu projede kısa sürede sonlandırıldı.

Hayranlarının ekranda görmeyi özlediği yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir neler yapıyor? 7

O günden bu yana ekranlardan uzak olan oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Seçkin Özdemir, son instagram paylaşımında at binerken çekilmiş bir fotoğraf karesine yer verdi.

2.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa yapılan yorumlardan hayranlarının oyuncuyu epey özlediği anlaşılıyor. Kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alan paylaşıma; Özledik” şeklinde yüzlerce yorum yapıldı.