Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, güzel İtalyan partneriyle Venedik Film Festivali’nde boy gösterdi!..

Can Yaman, güzel İtalyan partneriyle Venedik Film Festivali’nde boy gösterdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kariyerini İtalya’da sürdüren oyuncu Can Yaman, 79. Venedik Film Festivali’ne Viola Come Il Mare adlı dizide başrolü paylaştığı İtalyan partneri Francesca Chillemi ile katıldı.

31 Ağustos – 10 Eylül 2022 tarihleri ​​arasında 79. ‘su gerçekleştirilen Venedik Film Festivali’nde kırmızı halıda Francesca Chillemi ile boy gösteren oyuncu, birlikte fotoğraflarını 9.9 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabından da yayınladı.

Can Yaman, güzel İtalyan partneriyle Venedik Film Festivali'nde boy gösterdi!.. 8

İtalyan hayranları ikilinin Canale 5 için çektiği ve 14 Eylül’de yayına girmesi planlanan Viola Come Il Mare dizisini heyecanla bekliyor.  Kanalın yaptığı açıklamada, Viola Come Il Mare’nin, sezonun ilk dizisi olacağı belirtildi.

Dizide ‘Francesco Demir’ isimli yarı İtalyan yarı Türk bir polisi canlandıran Can Yaman’ın hayat vereceği karakter ise şöyle tanımlandı: “Francesco Demir büyüleyici ve baştan çıkarıcı bir adam, büyük bir araştırmacı yeteneği var ama insan ırkına inancı yok. İş yerinde sezgisel ama aynı zamanda dürtüsel ve kurallara uymayan bir karakter.”

Can Yaman, güzel İtalyan partneriyle Venedik Film Festivali'nde boy gösterdi!.. 9

Can Yaman’ın başrolünü Francesca Chillemi ile paylaştığı Viola Come Il Mare’nin çekimleri Roma ve Palermo’da gerçekleştirilmişti. İtalya’da çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman’ın dizisinin nasıl yorumlar alacağı da şimdiden merak konusu oldu.