Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya, Mahkum dizisinde sanki başrolde yer almamış gibi konuştu!!

Seray Kaya, Mahkum dizisinde sanki başrolde yer almamış gibi konuştu!!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, Kadın isimli dizideki Şirin karakteri ile büyük popülerlik sağladığı zaman, bir yan rolün nasıl dizinin başrollerinin üzerine çıkabileceğini de herkese göstermişti.

Gerçekten de elde edilmesi güç bir başarıyı Kadın dizisindeki etkili performansı ile ortaya koyan Seray Kaya, ardından da Kuruluş Osman dizisinde yine yan bir rol ile izleyicilerle buluşmuştu.

2012 yılından bu yana oyunculuk yapan Seray Kaya, geçen sezon Mahkum dizisinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu ile birlikte yine başrolde yer almıştı. Ancak oyuncu diziye erken veda etti ve sonrasında da Bir Küçük Gün Işığı isimli diziyle ekrana geri dönüş yaptı.

Seray Kaya, Mahkum dizisinde sanki başrolde yer almamış gibi konuştu!! 8

Mahkum dizisinde 17 bölüm boyunca ismi başroller arasında sayılan oyuncu, geçtiğimiz gün bir röportajında yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın ilk başrolü olduğunu söyledi.

Muhabirin, “İlk başrolünüz, doğru mu?” şeklindeki sorusu üzerine ünlü oyuncu: “Evet, ilk başrolüm diyebiliriz” şeklinde konuştu…

Seray Kaya’nın 17 bölüm boyunca yer aldığı Mahkum dizisinde başrol olduğunu unuttuğunu söylemek yanlış olur. Ancak oyuncunun Mahkum dizisini değil de Bir Küçük Gün Işığı dizisini ilk başrolü olarak değerlendirmesi ilginç bir durum oluşturdu.

Seray Kaya, Mahkum dizisinde sanki başrolde yer almamış gibi konuştu!! 9

Oyuncu, açıklamasını da şu sözlerle sürdürdü: “Böyle güzel bir projede başrol oynamak ve bunu bana emanet etmiş olmalarından dolayı çok mutluyum. Büyük bir sorumluluk, elimden geldiğince ben bu sorumluluğun üstesinden gelmeye çalışıyorum. Çok mutluyum.”

Geçen sezon müthiş bir başlangıç yapan ve ilk 17 bölüm itibariyle de çok iyi reytingler alarak, milyonlarca izleyicinin kalbini kazanan Mahkum dizisi, 31. bölümü ile final yapacak. Mahkum dizisinin Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde Destan ile birlikte en iyi dizi seçildiğini de unutmamak lazım.

Geçen yılın en iyi çıkış yapan bir dizisinin hem ödül kazanım hem de bu sezonun başlarında finale gitmesi ve milyonlarca izleyicisini kaybetmesinin yanı sıra, başrol oyuncusunun da adını anmamış olması çok ilginç ve düşündürücü bir durum.