Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü hakkında çok şaşırtan iddia! Hercai’nin setinden çalışanı mı kovdurdu?

Akın Akınözü hakkında çok şaşırtan iddia! Hercai’nin setinden çalışanı mı kovdurdu?

tarafından zk zk

atv ekranlarında Cuma akşamı yayınlanan Hercai dizisinin setinden gelen bir kulis bilgisi herkesi çok şaşırttı! Dizide Miran karakterini oynayan Akın Akınözü’nün, bir set çalışanı ile tartışması sonrasında o kişinin işinden olmasına yol açtığı şeklinde kimi söylentiler dolaşmakta.

Ebru Şahin ile birlikte rol aldığı diziyle ismini daha büyük kesimlere duyuran Akın Akınözü’nün, sette yaşanan bir tartışma nedeniyle Yardımcı Yönetmen’in işinden olduğu konuşuluyor.

tv100’de haberde Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine dizinin setinde yaşanan bu flaş gelişmede Akınözü ve yardımcı yönetmenin sette tartıştıkları ve bu tartışmanın ardından da o kişinin yapımcı firma tarafından işine son verildiği iddia ediliyordu.

Akın Akınözü hakkında çok şaşırtan iddia! Hercai'nin setinden çalışanı mı kovdurdu? 7

Bu olayın ardından tartışmanın neden çıktığı ile ilgili de çeşitli bilgiler sızdı sette. Habere göre, Akınözü’nün çekimler sırasında sette olmak yerine karavanda beklediği ve kendisini uyararak “Biraz acele eder misin?” diyen yardımcı yönetmene bağırıp hakaret ettiği iddia edilmişti.

Sosyal medyada bu olay sonrasında set görevlisinin işine son verildiği iddiası ortaya atılmıştı. Fakat son olarak gelen kulis bilgisinde bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade ediliyor.

Gelen bilgilere göre, Akınözü’nün yardımcı yönetmenle tartıştığını doğrular bir durum ortaya çıkmakta. Zira, kulis bilgisine göre Akın Akınözü’nün, tartıştığı yardımcı yönetmen ile kendisinin aynı saatte çekim mekanında olmak istemediği ve bu nedenle de bahsi geçen kişinin dizinin ikinci setindeki diğer ekiple çalışmaya devam ettiği ifade ediliyor…

Görünen o ki Hercai’nin setinde oyuncu ve çalışan arasında bir tartışma yaşanmış ancak bir kovulma olayı yok. Yardmcı Yönetmen, diğer sete gönderilerek Akınözü ile karşılaştırılmadan çalışmaya devam ediyor… Şimdilik iddialar bu yönde…