Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü, Hercai’de Miran oldu olalı takipçilerini fena zorluyor! Binlerce kişi yorum yağdırdı!

Akın Akınözü, Hercai’de Miran oldu olalı takipçilerini fena zorluyor! Binlerce kişi yorum yağdırdı!

tarafından ker_def

Daha önce oynadığı dizilerde bu kadar dikkat çekmeyen Akın Akınözü, atv’de Ebru Şahin ile başrolünde oynadığı Hercai dizisiyle bir anda hayran kitlesini çoğalttı.

Hatta öyle hayranları oluştu ki instagram’ın başında bir fotoğraf koymasını bekliyorlar artık!

Televizyongazetesi/Detay – Genç oyuncunun yaptığı her paylaşıma binlerce yorum ve beğeni yağıyor. Bir anda takipçisi sayısı 1,4 milyona ulaştı!

Kendisi ise 333 kişiyi takip ediyor. Akın Akınözü, Miran karakteriyle pek bağdaşmayan gerçek haliyle ilgili paylaştığı fotoğraflarını özellikle kadın izleyicileri mesaj yağmuruna tutuyor!

Yakışıklı oyuncu durumun farkında olacak ki takipçilerini coşturacak fotoğraflar paylaşmaktan geri durmuyor!

Son paylaşımı da hayli artistik bir pozuyla oldu! Akın Akınözü, gözünde spor gözlükleriyle verdiği siyah beyaz bir pozunu instagram sayfasından paylaştı ve yanına da “Bana mı dedin???” notunu düştü.

Tabi bu notu gören takipçileri de hemen olaya dahil oldu ve “Sana dedim yakışıklı, fotoğraf atmadan haber verseydin kalpten gideceğim, bi daha böyle ani hareket yapma, düştüm resmen” şeklinde ilginç yorumlar yapmaktalar.

Fotoğrafa 4 saat içinde 450 bine yakın beğeni gelirken binlerce de yorum yağdı.

İşte Akın Akınözü’nün son paylaştığı o fotoğraf:

Akın Akınözü, Hercai'de Miran oldu olalı takipçilerini fena zorluyor! Binlerce kişi yorum yağdırdı! 7

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır.
2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü 1.80 metre boyunda, 76 kilo ve Oğlak burcudur.

Akın Akınözü’nün rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Hercai (Miran) (TV Dizisi)
2017-2018 – Aslan Ailem (Murat) (TV Dizisi)
2017 – Payitaht Abdülhamid (Ömer) (TV Dizisi)
2016 – Arkadaşlar İyidir (Yunus) (TV Dizisi)
2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (İvan/Ali) (TV Dizisi)
2014 – Azrail (Sinema Filmi)