Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza final yapmadan oyuncu başka diziye geçti!

Arıza final yapmadan oyuncu başka diziye geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Arıza dizisi ile ilgili kanal final kararını geçtiğimiz haftalarda vermişti. Bu hafta 30. bölümüyle ekrana veda edecek olan dizi, heyecanlı bir bölümle yayında olacak. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde oynadıkları dizinin bir oyuncusunun, final kararı sonrası bir başka dizi ile anlaştığı öğrenildi.

O3 Medya imzalı Arıza dizisinin bitmesi, izleyicinin tepkilerine neden oldu. Reytingleri üst seviyelerde olmasa da kanalın arkasında durması bekleniyordu ama final yapmaya karar verildi.

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın da rol aldığı dizinin bir başka dikkat çeken ismi ise Olgun Toker. Rol aldığı her projede oyunculuğu ile ön plana çıkan Toker, Arıza dizisinde psikolojisi hayli bozuk bir tipe hayat veriyordu.

Başarılı oyuncunun, Arıza’nın final yapacağının öğrenilmesinden sonra başka bir diziyle anlaştığı ortaya çıktı! Olgun Toker’in Fox TV’nin sevilen dizisi Son Yaz’a geçtiğini Gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medyadan duyurdu.

Arıza final yapmadan oyuncu başka diziye geçti! 7

Bir süredir Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz’ın hayat verdiği Akgün’ün abisi ile ilgili konuşmalar yapılıyor ve bu kişiyi kimin oynayacağı merak ediliyordu. Sonunda o ismin Olgun Toker olduğu ortaya çıkmış oldu!

Bakalım Toker, yine Arıza’daki gibi psikopat bir tipi mi canlandıracak?