Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkın Tarifi dizisinin genç oyuncularına ustalardan büyük övgü!

Aşkın Tarifi dizisinin genç oyuncularına ustalardan büyük övgü!

tarafından ker_def

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrollerinde yer aldığı Aşkın Tarifi dizisinde genç isimlerle birlikte tecrübeli oyuncular da yer alıyor. Dizinin şimdiye kadar 7 bölümü yayınlandı ve eğlenceli bir hikaye sunan Aşkın Tarifi, geniş kitleleri etkilemeyi başardı.

Kanal D ekranında yayınlanan dizide Hazım karakterine hayat veren Cem Davran ile, Sultan olarak izlediğimiz Yasemin Baştan 20 yıl sonra yeniden bir projede buluşmanın da keyfini yaşıyor.

Cem Davran ve Yasemin Baştan, yeni gençlerin çok yetenekli olduğunu ve dizide onlardan çok şey öğrendiklerini belirten yorumlar yaptı. Milliyet gazetesine konuşan Cem Davran, “Çok başarılı buluyorum. Hem çok zeki hem de çok yetenekliler. Benim terazim bunlarla yetinmez. İstisnasız hepsi oyunculuk geleneğine, raconuna müthiş saygılılar, işte bu neredeyse en kıymetlisi. Radarım, sonarım açık ilgiyle izliyorum ve çok şey öğreniyorum onlardan” açıklamasında bulundu.

Aşkın Tarifi dizisinin genç oyuncularına ustalardan büyük övgü! 8

Yasemin Baştan da benzer bir düşünceye sahip. Baştan, “Genç oyuncu arkadaşlarımız konusunda şanslıyız. Hepsi çok akıllı ve yetenekli, her birini gururla izliyorum” dedi.

Aşkın Tarifi dizisinde Serra Arıtürk ilk dizisine çıktı. Performansı ile ilgi gören Arıtürk, ilk dizisinde başarılı bulundu.

Aşkın Tarifi dizisinin genç oyuncularına ustalardan büyük övgü! 9

Kadir Doğulu ve Alper Saldıran gibi tanınmış isimlerin yanı sıra; Elif Melda Yılmaz, İdil Sivritepe, Ümmü Putgül, Atakan Yılmaz, Deniz Gürkan, Mehmet Şeker, Selim Akgül, Gökhan Niğdeli, Bathan Bayır, Onur Yakıcı, Beran Özel gibi isimler de kadroda yer alıyor.