Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver, İstanbullu Gelin için ‘son’ pozunu sosyal medya sayfasından yayınladı!

Aslı Enver, İstanbullu Gelin için ‘son’ pozunu sosyal medya sayfasından yayınladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi, bu akşam 86. bölümüyle ekranda olacak.

Dizi, gelecek hafta 31 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak 87. bölümüyle de ekranlara veda edecek.

Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin’in başrolünde oynadıkları dizinin çekimlerinden iki fotoğraf paylaşan Aslı Enver, ‘Son’ notunu ekledi.

Instagram sayfasının Story bölümünden, dizide Esma Hanım’ı oynayan İpek Bilgin’in sette çekilen ve zafer işareti yaptığı bir fotoğrafını paylaştı önce ve ‘Son’ yazısını not düştü.

Daha sonra kendisinin zafer işareti yaptığı bir fotoğrafını paylaştı ve ona da ‘Son’ notunu düştü.

İzleyenlerin final bölümünü merakla beklediği dizide, herkesin aklındaki tek soru ise Esma Hanım’ı Süreyya’nın mı öldürdüğü?

3. sezonun ilk bölümünde Süreyya ve Faruk’un kızı Yaz ortaya çıkmış, büyümüş haliyle gittiği terapiste annesinin görünenden bambaşka bir kişi olduğunu, babaannesini öldürdüğünü söylemişti.

Herkesi şoke eden bu sözler o süre zarfında çok tartışıldı ama Süreyya’nın Esma’yı öldürmüş olacağına kimse inanmamıştı.

Ancak dizinin sonuna gelinirken Esma’nın Alzheimer olması ve Garip’i kaybettikten sonra derin bir bunalıma girip Süreyya’dan acılarına son vermesini istemesiyle birlikte Yaz’ın sözleri de anlam kazanmıştı.

Süreyya’nın, Esma’nın isteğiyle onun ölümüne yardımcı mı olduğu, yoksa bir kaza sonucu Esma’nın öldüğü ve bu ölümün de Süreyya’nın üzerine mi kaldığı bilinmiyor.

Durum bambaşka bir şekilde gelişecek de olabilir ancak bunu gelecek hafta yayınlanacak olan final bölümünde hep birlikte izleyeceğiz.

İşte Aslı Enver’in instagram hesabından yaptığı paylaşım:

Aslı Enver, İstanbullu Gelin için 'son' pozunu sosyal medya sayfasından yayınladı! 8

Aslı Enver, İstanbullu Gelin için 'son' pozunu sosyal medya sayfasından yayınladı! 9