Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisi tüyleri diken diken eden sahnelerle geliyor…

Avlu dizisi tüyleri diken diken eden sahnelerle geliyor…

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin geçtiğimiz hafta başlayan dizisi Avlu’nun 2. bölüm fragmanı yine tüyleri diken diken etti.

Geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan ve reyting sıralamalarında da ilk üçte yerini alan dizi Perşembe akşamlarının göz bebeği olacağa benziyor.

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin paylaştığı dizide, Deniz’e herkes çok üzüldü.

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadeleleri işleniyor.

İlk bölümde Demet Evgar’ın canlandırdığı Deniz karakterinin hapishaneye nasıl düştüğünü ve orada yaşayacağı zorlukların ipuçlarını gördük.

AVLU DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Bölüm sonunda da çıkan kavgada müdürenin bıçaklanması ve tam da kocası uyanmışken olayın Deniz’in üzerine kalması işleri iyice karıştırdı.

Hal böyle olunca izleyenler Deniz’e çok üzüldü.

2. bölüm fragmanında da Deniz’in üzerine giden Kudret’in tehditleri ve savcının onu sıkıştırması herkesi iyice korkuttu.

İzleyenler bu durum için; “O küçük kız keşke konuşsa da Deniz kurtulsa!”, “Deniz içerde kendi ordusunu kursa anca kurtulur!”, “Deniz dünyanın en şanssız insanı olabilir!”, “Yazık be kadına!”, “Deniz’in yerinde olmak istemezdim!”, “Deniz çıkamayacak!” gibi yorumlar yaptılar.

Deniz’in bu suçtan kurtulup kurtulamayacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…

İşte 2. bölüm fragmanı: