Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım’ın Oğlum dizisi için kafa karıştıran durum!

Ay Yapım’ın Oğlum dizisi için kafa karıştıran durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından titiz bir şekilde hazırlanan Oğlum dizisi, yeni yılda ilgi çekmesi beklenen yapımlardan birisi olacak. Diziyle ilgili çeşitli haberler de son dönemde medyada yer alıyor. Ancak dizinin başrolü konusunda da bir karmaşa yaşanıyor… İlk olarak dizinin başrolünde Demet Evgar’ın yer alacağı iddiası ortaya atılmıştı.

Demet Evgar ise bu konudan haberi bile olmadığını söyleyen açıklama ile iddiaları yalanladı… Ahmet Katıksız’ın proje tasarımını yaptığı dizi için Canan Ergüder ile anlaşma yapıldığı haberleri de ortaya saçıldı.

Fakir bir çocuk ile zengin bir çocuğun başlarına gelen bir olaydan sonra yaşanan dramı anlatacak olan Oğlum dizisine Ay Yapım büyük önem veriyor. Oyuncu seçimleri de devam ediyor. Bu süreçte son olarak Songül Öden’in ismi de başrol için geçti…

Ay Yapım'ın Oğlum dizisi için kafa karıştıran durum! 7

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da medyaya yansıyan bu durumdaki çelişkiye dikkat çekti.

“Oğlum dizisinde başrol kimde?” diye soran Sina Koloğlu, şu ifadeleri kullandı: “Ay Yapım’ın ‘fakir çocuk ile zengin çocuk hayatları’ dizisi ‘Oğlum’da başrolde kim olacak haberleri geliyor. Başrolde Demet Evgar düşünüldüğü sonra Canan Ergüder ile anlaşma yapıldığı dile getirildi. Şimdi de başrolde Songül Öden’in oynayacağı haberi yayıldı.”

Şu anda görünen durum; Canan Ergüder ile Songül Öden başrolü paylaşıyor. Nihal Yalçın’ın da kadrosunda yer alacağı dizi için yönetmen Gökçen Usta ile anlaşmanın yapıldığı da ortaya çıktı. Ayrıca Timur Acar ve Serhat Teoman ile anlaşıldığı da gelen bilgiler arasında.

Ay Yapım’ın resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Bu açıklama gelince de Oğlum dizisiyle ilgili tüm detaylar ortaya çıkacaktır.