Ana sayfa Foto Galeri Başak Sayan, Fi’ye büyük savaş açtı! Başak Sayan’ın büyük iddiası

Başak Sayan, Fi’ye büyük savaş açtı! Başak Sayan’ın büyük iddiası

tarafından ker_def

Başak Sayan, Fi'ye büyük savaş açtı! Başak Sayan'ın büyük iddiası 7

Yani başka bir ülkede olsak mahkemeye gitsem kazanacağım bir durumda böylesi yorumlar karşısında susmayacağım daha fazla. Bağlanma Korkusu ve Fi neredeyse birebir aynıdır. Karakter açılımından, isimlere ve olay örgüsüne kadar…

Bazen bir kitabın cok satması başka bir kitaptan etkilenmedigi anlamına gelmez.

Ve buradaki intihal durumunda bunu yapan ben değil Azar Kohen’dir ne yazık ki. Zaten yeterince üzgünüm bu konuda. Birilerinin beni daha fazla üzmesine izin vermeyeceğim.

Fi Bağlanma Korkusu’nun birebir aynısıdır ne yazık ki..”

YAYINEVİNDEN AÇIKLAMA VAR

Bu iddialara henüz Azra Kohen yanıt vermedi. Kohen’in yayınaevi ise bir açıklama yaptı. Destek Medya Grubu’nun açıklaması şöyle:

“Yayınevimizin değerli yazarı ve edebiyat severlerin eserlerini ilgiyle takip ettikleri Azra Kohen’in “Fİ-Çİ-Pİ” üçlemesinin intihal olduğu iddiasının gülünçlüğü kamuoyunca zaten takdir ediliyor olsa da, Destek Yayınları olarak sosyal medyanın özgür platformunu dejenere ederek büyük bir yazarın şöhretinden nemalanmak isteyen kişi ve kişilere karşı derhal harekete geçerek yasal yollara başvuracağımızı bildirir, gerçekle hiçbir ilgisi olmayan bu çirkin ve menfaat menşeli iftiraya itibar edilmemesini rica ederiz.”