Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan’ın yaşadıklarını kendi hayatında yaşıyor!

Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan’ın yaşadıklarını kendi hayatında yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisi sayesinde son 1,5 yıldır gündemden düşmüyor. Canlandırdığı Reyyan karakteri ile uluslararası bilinirlik de elde eden oyuncu, popülerliğini de her geçen gün daha da artırıyor. ABD’de basketbol oynayan Cedi Osman ile tatilde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu, artık inkar durumuna son vermişti.

Ebru Şahin, Cedi Osman ile magazinciler tarafından el ele görüntülendikten sonra, artık çıkan aşk iddialarını da yalanlamaktan vazgeçti.Oyuncu, şimdilerde ise sevgilisi ile gününü gün ediyor. Hercai dizisinin 3. sezon çekimlerinden önce tatiline devam eden Ebru Şahin, hayatından son derece memnun.

Reyyan karakterinin dizide yaşadığı duygusallığı ve romantizmi şimdi gerçek hayatında yaşamakta olan Ebru Şahin, Cedi Osman ile Çeşme’de romantizm içeren görüntüler veriyor.

Magazincilerin takibinde olan ikili, plajda aşk tazeledikleri anlarla dikkatleri çekti. Çiftin rahatsız edilmemesi ise görevlilerin de ellerinden geleni yaptığı ve görüntü çekilmemesine çaba harcadıkları da görüldü.Ancak objektifler ikilinin romantik anlarını yakalamayı başardı.

Ebru Şahin, Hercai dizisinde Reyyan'ın yaşadıklarını kendi hayatında yaşıyor! 7