Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’in Kadriye’si Hande Kaptan kötü kadın olmaktan memnun!

Benim Adım Melek’in Kadriye’si Hande Kaptan kötü kadın olmaktan memnun!

tarafından ker_def

Benim Adım Melek dizisinde Kadriye karakterine hayat veren Hande Kaptan, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Carmina karakterine hayat vermiş,ayrıca Benim İçin Üzülme, Yılanların Öcü ve Şahane Damat dizilerinde de boy göstermişti.

Kaptan, şu aralar Kadriye rolüyle TRT1 ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinde dikkatleri üzerine topluyor.

Çekimler nedeniyle Gaziantep’te yaşayan oyuncu Milliyet Cadde’nin sorularını yanıtladı.

Tiyatro turnesi için geçen sene ilk kez geldiği Gaziantep’ten büyülendiğini anlatan oyuncu, şehre tekrar geldiği için çok memnun.

Yılanların Öcü dizisindeki Şerife karakteri nedeniyle Kadriye için en uygun aday olduğu yapımcılar tarafından düşünülmüş. Hande Kaptan, rolü hakkında şöyle konuştu:

“Yılanların Öcü’ndeki Şerife rolümden dolayı Kadriye için biçilmiş kaftan olduğum düşünülmüş. Hem şaşırdım hem de Gaziantep’e davet edildiğimin ve Kadriye karakterinin benim için yazıldığının hissiyatıyla rolü oynamaya karar verdim. Böyle büyülü bir karşılaşmadan sonra, Kadriye’nin lezzetini Hande’den başkası sunamazdı diye düşünüyorum”

İyi ve masum karakterlerin kendisine teklif edilmediğini anlatan Hande Kaptan, zaten yüzde 100 masum karakterlerin de seyirci tarafından kabul görmediğini ifade etti.

Oyuncu, “Artık dünyanın algısı da, filmlerin ana karakterleri de kötüdür. Bu tarz rolleri boyutlandırmak başka bir yetenek. Dolayısıyla kötü karakterler bana teslim edildiği için mutlu oluyorum. Sahnelerimde televizyon kıran, bir şeyler fırlatan çok oluyormuş. Seyircinin tansiyonunu yükseltmek benim işim, başardıysam ne mutlu bana” dedi.