Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral neden dizilerde yok? Sebebini ilk kez bu kadar net anlattı!

Bensu Soral neden dizilerde yok? Sebebini ilk kez bu kadar net anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, uzun süredir dizi setlerinde görünmüyor. İçerde isimli dizideki rolden bu yana 4 yıldır sinema haricinde setlere uğramayan oyuncu, iyi bir yapım olur ise kendisinin de dizi setlerini özlediğini söylemişti.

Muhabirlerin aracının içinde görüntülediği Bensu Soral, genellikle evde olduğu söyledi ve “Arada arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Spor yapıyorum, çizim yapıyorum, öyle geçiyor” diye konuştu. Sporu kilo için yapmadığının altını çizen oyuncu, birçok kişiye nazaran kilo alma konusunda çok rahat…

Soral, “Kilo için yapmıyorum, sağlığım için yapıyorum. Gerçekten kilo mu bilmiyorum, bakmıyorum bile” diye konuştu. Evde çok çalıştığını, beslenmesine dikkat ettiğini anlatan Bensu Soral, bu sebeple de bir çok kişiye nazaran kilo almadığının altını çizdi.

Çocukları çok sevdiğini ama şimdilik düşünmediklerini anlatan Bensu Soral, yeni bir projenin de şu aşamada bulunmadığını ifade etti. Oyuncu, “Pandemi denk geldi. Korkuyorum da sete girmeye. Onun dışında ben kadere kısmete çok inanırım. O yüzden kısmet, zamanı gelince olacaktır” dedi.

Farklı roller ve karakterler arzu ettiğini ve güzel bir senaryo beklediğini belirten Bensu Soral, böyle bir fırsatın gelmesini beklediğini sözlerine ekledi.

Bu arada genç oyuncunun instagram takipçi sayısı da 4 milyonu aştı. Her yeni gün yeni takipçiler gelmeye devam ediyor.