Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral’ın siyah beyaz güzelliği, Hilal Altınbilek’in Kapadokya macerası, Meriç Aral’ın sihirli pozu!

Bensu Soral’ın siyah beyaz güzelliği, Hilal Altınbilek’in Kapadokya macerası, Meriç Aral’ın sihirli pozu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara İçerde dizisiyle geldiğinde herkes onu konuşmuştu. Oyuncu Hande Soral’ın kardeşi olan Bensu Soral, daha sonra Organize İşler Sazan Sarmalı filminde oynadığı. Genç oyuncu, kariyerine ara verdi. Uzun süredir beraber olduğu iş insanı Hakan Baş ile evlendi. Şimdilerde instagram’da bol bol reklamlı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Yüzü olduğu markanın reklamlarında da zaman zaman ekrana geliyor ama hayranları onu bir dizide görmek istiyor, o ise şu sıralar pek ortalarda yok. Kariyerine devam edip etmeyeceği de merak konusu.

Bensu Soral, her ne kadar dizilerde olmasa da hayran kitlesi onu bırakmıyor. Instagram’da yaptığı son paylaşımda siyah beyaz bir fotoğrafını paylaştı. Güzelliğine övgüler de ardından geldi…
????

Bensu Soral'ın siyah beyaz güzelliği, Hilal Altınbilek'in Kapadokya macerası, Meriç Aral'ın sihirli pozu! 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başarılı oyuncusu Hilal Altınbilek ise çekimlere ara verilmiş olacak ki soluğu Kapadokya’da almış. Oyuncu, gün içinde önce iki arkadaşıyla verdiği pozu paylaşmıştı bölgeden.

Daha sonra ikinci fotoğraf geldi. Arazi aracının üzerinde poz veren oyuncuya beğeni yağıyor…
#capadocia ????????

Bensu Soral'ın siyah beyaz güzelliği, Hilal Altınbilek'in Kapadokya macerası, Meriç Aral'ın sihirli pozu! 9

Meriç Aral ise kullandığı filtre sayesinde hayli sihirli bir hal almış! Oyuncunun aynadaki yansımasına eklediği ışıklı filtre, sihirli bir hava yaratmış ancak o bu pozuna İngilizce olarak “Bilinç akışı” yorumunu yapmış…

Stream of consciousness ????