Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat’ten Atiye dizi setinde takdir edilecek davranış!

Beren Saat’ten Atiye dizi setinde takdir edilecek davranış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in orijinal Türk dizisi Atiye’nin Aralık 2019’da yayınlanan ilk sezonu büyük bir beğeni topladı. Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu da hazır ve Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

Atiye dizisinin 3. yani final sezonu için de ekip bir araya geldi. Hikayenin bir bölümünün Kapadokya’da bir bölümünün ise Mardin’de çekileceği belirtiliyor. Sosyal medyada önceki gün başlayan kadın dayanışmasına Beren Saat de katıldı.

Ünlü oyuncu, Atiye dizi setindeki kadın arkadaşları ile birlikte poz verdi ve instagram hesabından da kadına şiddet konusunda başlatılan kampanyaya destek olarak bu fotoğrafı paylaştı.

Kadın dayanışmasına atıf yapan Beren Saat, bu paylaşımıyla da anlamlı bir mesaj vermiş oldu. Paylaşıma 110 binin üzerinde beğeni geldi.Takipçileri de ünlü oyuncuyu öven yorumlarda bulundu.

İşte o paylaşım:

#challangeaccepted #atiye #thegift #wearestrongertogether #women #womenempowerment #womensupportingwomen #womeninspiringwomen #womenempoweringwomen #kadindayanismasi #womenpower ???? ????: @yigit__eken

Beren Saat'ten Atiye dizi setinde takdir edilecek davranış! 7