Ana sayfa Sosyal Medya Binlerce kişinin takip ettiği hesap sahte çıktı! Nesrin Cavadzade adına sahte hesap açanlar yandı!

Binlerce kişinin takip ettiği hesap sahte çıktı! Nesrin Cavadzade adına sahte hesap açanlar yandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nesrin Cavadzade, bir süredir Yasak Elma dizisinde rol alıyordu. Oyuncu, Pazartesi akşamları yayınlanan sevilen dizide Şahika karakterine hayat veriyordu. Ancak geçtiğimiz hafta diziye veda etti. Yaşanan bir tartışma sonrasında kadrodan çıkarıldığı konuşuldu.

İki haftadır gündemden inmeyen Cavadzade’nin sete yardıma gelen eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile tartışıp çekip gittiği ve telefonunu da kapattığı iddia edildi.

Konuşulanlara göre Yapımcı Fatih Aksoy’un da bir türlü ulaşamadığı Cavadzade’nin yaşanan bu gerginlik sonrası dizinin kadrosundan çıkarıldığı söylendi.

Cavadzade, bu konuda bir açıklama yapmazken, hayranlarından, fanlarından gelen güzel mesajlara teşekkür etti ve diziden ayrılmasına üzülenleri yakında sürprizleri olacağını belirtti.

Oyuncunun son yaptığı instagram paylaşımı ise dikkatleri çekti. Nesrin Cavadzade, kendisi adına açılan sahte bir hesabı deşifre etti!

Oyuncu, instastory’den yaptığı paylaşımda, twitter’da bir sayfası olmadığını vurgulayarak, 34 binden fazla takipçisi olan sayfa için de hukuki yollara başvurulduğunun altını çizdi.

Hayranlarına “”Bu hesap hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Twitter’da hesabım yoktur. Instagram dışında hiç bir sosyal medya platformunda hesabım yoktur. İtibar etmemenizi önemle rica ediyorum” sözleriyle uyarıda bulundu.

Binlerce kişinin takip ettiği hesap sahte çıktı! Nesrin Cavadzade adına sahte hesap açanlar yandı! 7