Ana sayfa Foto Galeri Bu yorumlar olay olur! Ufak Tefek Cinayetler’i izleyenlerin mesajları kahkahalar attırıyor!

Bu yorumlar olay olur! Ufak Tefek Cinayetler’i izleyenlerin mesajları kahkahalar attırıyor!

tarafından zk zk

Bu yorumlar olay olur! Ufak Tefek Cinayetler'i izleyenlerin mesajları kahkahalar attırıyor! 7

Dizi malum bir kaç haftadır tansiyonu düşük gidiyor ama ekran başındakilerin tansiyonunu fena yükseltiyor! Sosyal medyadan pek çok eleştiri alan dizinin bu hafta yayınlanan 19. bölümünde de aradığını bulamayan izleyenler pek çok eleştiride bulundular.

Sahnelerin gereksiz uzatılması, oyuncuların birbirlerine Hint dizilerindeki gibi uzuuun uzun bakmaları konu edildi. Ayrıca 19. bölüm öncesinde ekrana gelen tanıtımlarda Oya ve Serhan’ın bir merdivenin dibinde öpüştükleri sahneyi dizide göremeyenler de bu duruma anlam veremedi!

Ancak internette izlenebilen bu sahne, büyük ihtimalle RTÜK nedeniyle diziden çıkarılmıştı. Malum, son dönemlerde öpüşme sahnelerine de sansür gelmeye başladı. Son olarak Çukur’da yaşamıştık bir benzerini.

Konuya dönecek olursak, izleyiciler Pelin’in tuhaflıklarına, Oya’nın artık ‘saflıktan, aptallığa’ varan haline, çöp poşetinin evden eve dolaşmasına söylenmedik laf bırakılmadı!

Okuyanların gülmekten kırıldığı yorumlardan bazıları şöyleydi:

“Bütün akşam çöp poşetinin açılıp Merve’nin foyasının ortaya çıkmasını bekledik. Sen git Oya, hiç bir şey olmamış gibi Merve’ye ver. Zaten diziyi son bölümde çöp poşeti üzerine kurdunuz. Sonra da Merve alıp gitti! Heyecanı yitiriyorsunuz.”

“Oya gitti poşeti verdi! Zaten bütün gece poşeti izledik.”

“Çöp poşeti sponsorluğu?”

“Senaryo bitmiş de ne yapacağını bilmeden sağa sola gidiyor gibiler. Son bir şans vermiştim ama baktım kofti, bırakıyorum daha da izlemem!”

“Çöp torbası firması size sponsor olur artık”

“Bir iki bölüme kalmaz bizim eve kadar gelir o poşet..”

İzleyicilerden gelen tek eleştiri çöp torbası ile ilgili değildi tabii ki… Dizinin gidişatını da çok sert eleştiren izleyenler bakın neler söylediler?

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)