Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur faciasından sonra Alperen Duymaz’a Çarpışma dizisi çok iyi geldi!

Çukur faciasından sonra Alperen Duymaz’a Çarpışma dizisi çok iyi geldi!

tarafından ker_def

2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Cesur karakterine hayat veren Alperen Duymaz, Acı Aşk dizisinde de Ali Köklükaya olarak ekrandaydı.

Televizyon Gazetesi.com /Detay – Bodrum Masalı dizisinde Ateş Ergüven’e hayat verdi.Geçtiğimiz sezon ise Çukur dizisine Emrah karakteriyle katılmıştı.

Şu aralar Çarpışma dizisinde Kerem Korkmaz olarak izlediğimiz başakılı oyuncu, bir yıl içinde imajını baştan aşağıya değiştirmeyi başardı.

Aslında Çarpışma dizisindeki karakterin ona çok iyi geldiği kesin…

Geçen sezon Çukur dizisine büyük iddia ile katılan Alperen Duymaz, canlandırdığı Emrah Komiser karakterinin bir polis memuru ile konuşma tarzı ile eleştirilmiş, Duymaz’da yaşananlardan olumsuz yönde etkilenmişti.

Aradan neredeyse 1 yıl geçti. Bugün ise Alperen Duymaz, gelecekte en başarılı olacak oyuncular arasında ilk sırada gösteriliyor.

Sosyal medyada oyuncuya büyük bir ilgi var. Bu ilgiyi instagram hesabından anlamak mümkün. Instagram’da 1,5 milyon takipçisi bulunan Alperen Duymaz’ın paylaşımları çok yüksek sayılarda etkileşim almakta.

1 saat içinde 115 bin beğeni alan oyuncunun son paylaşımı aşağıda bulunuyor. Yorumlarda ise oyuncuya büyük ilgi ve sevgi olduğu görülmekte…

Geçen yıl Emrah karakteri ile sıkıntılı günler yaşayan genç oyuncu bu sezon Kerem karakteri ile yükselişini sürdürüyor.

İşte o paylaşım:

Çukur faciasından sonra Alperen Duymaz'a Çarpışma dizisi çok iyi geldi! 7