Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir yeniden sete çıktı, işte yeni projesi

Demet Özdemir yeniden sete çıktı, işte yeni projesi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, iki yıldır yüzü olduğu kozmetik markası ile yeniden anlaştı. Oyuncu yeni bir reklam filmi için de sete çıkarak çekimlerde bulundu.

Oyuncu, “Pantene ile beraber iki yılı bitirdik. Yeni bir reklam filmimiz var. Yeni ürün, yeni tanıtım. Çok güzel şeylere imza attık. O yüzden çok gururluyum. Çok iyi hissediyorum. Ama altından kalkacağımı düşünüyorum. Her şey çok güzel görünüyor, aşırı mutluyum” şeklinde konuştu.

Pantene’in yenilenen formülünü anlatan reklam filminde yer alan oyuncu, instagram hesabından da paylaşımda bulundu. Demet Özdemir, “Ne gündü ama kalbimin etrafında minik kelebekler uçup durdu” diye yorum yazdı.

Pantene markası ile yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden oyuncu, aşırı derecede heyecanlı olduğunu da gizlemedi.

Reklam filminin kendisinin normal hayatından izler taşıdığını vurgulayan ünlü oyuncu, şöyle konuştu:

“Aslında benim normal hayatımı da yansıtan… Ben dans etmeyi sevdiğim için ve ara ara dans ettiğim için bunu da katmaya çalıştık. Daha enerjik, aslında yeni ürüne çok odaklı, güçlü bir reklam filmi oldu.”

“Set yoğunluğundayken çok fazla kuaförde bakım yaptıracak fırsatım olmuyordu” diye konuşan oyuncu, Pantene ürünlerini evde uygulayarak saç bakımını gerçekleştirebildiğini anlattı.

İyi görünmenin işinin bir parçası olduğunu da belirten oyuncu, ayakkabı ve çantaya daha çok para harcayan birisi olduğunu ifade etti.

Kıyafet tercihinde marka takıntısı olmadığını belirten oyuncu, renkler konusunda iyi uyum sağlamayı başardığı için takipçilerinin beğendiğini düşündüğünü ifade etti.