Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in iki önemli hayali var!

Demet Özdemir’in iki önemli hayali var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir oyuncu olmasaydı hangi mesleği yapardı? Ünlü oyuncu Demet Özdemir, dünyanın farklı ülkelerinde dizileri ile çok sevildi. Oyuncu, büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. İsmini markalaştıran Demet Özdemir, bazı hayaller kuruyor. Bu hayallerden birisi dans okulu açmak. Çocukluğundan bu yana böyle bir hayali olduğunu belirten oyuncu, ayrıca mesleğine yönelik de büyük bir hayale sahip.. Dans etmeyi çok seven ve bunu profesyonel olarak yapan oyuncunun aklında bir proje var.

Demet Özdemir, bir gün dans okulu açarak gençleri eğitmek istiyor. Onlara yeteneklerini ve tecrübelerini aktarmayı hedefleyen oyuncunun hayallerinden birisi de bir dans okulu açmak… Bunu röportajlarında anlatan oyuncu, şayet farklı bir meslek yapacak olsaydı bu dans öğretmeni olurdu…

Demet, röportajlarında bu konuda inancını ve hedefini şu sözlerle anlattı: “Özellikle hiç dans etmemiş, dansla hiç tanışmamış çocuklarla bir arada olma fikri beni çok heyecanlandırıyor. Belki ileride bir gün olabilir. Neden olmasın? Oyuncu olmasaydım dans öğretmeni olurdum. Belki hayatında dans etmemiş, edememiş çocuklara bunları öğretirdim.”

Demet Özdemir’in oyunculuk konusunda da bazı hayalleri var. Farklı karakterleri sinema filmlerinde canlandırmak isteyen oyuncu, birbirinden değişik rollerle kendisini geliştirmeyi hedefliyor.

Demet Özdemir oyunculukta örnek aldığı isimlerle projelerde buluştu. Binnur Kaya, Sumru Yavrucuk, Esra Ronabar gibi oyuncuları takip eden Demet Özdemir, bu isimlerle birlikte rol aldığı için kendisini şanslı görüyor.

“Çok şanslıyım ki, bu yolculukta yanımda beraber yürümekten keyif aldığım insanlar oldu. Henüz hiç çalışma fırsatı bulamadığım ama bunu çok istediğim isimler ise Haluk Bilginer ve Çetin Tekindor.”