Ana sayfa Dizi Haberleri Dolunay’ın Ferit’i Can Yaman’ın aslında avukat olduğunu biliyor muydunuz? O’nu oyuncu yapan tesadüf neydi?

Dolunay’ın Ferit’i Can Yaman’ın aslında avukat olduğunu biliyor muydunuz? O’nu oyuncu yapan tesadüf neydi?

tarafından zk zk

Dolunay'ın Ferit'i Can Yaman'ın aslında avukat olduğunu biliyor muydunuz? O'nu oyuncu yapan tesadüf neydi? 7

Yaman, Dolunay dizisinde oynadığı Ferit karakterinin keskin özellikleri olduğunu belirterek “Hayattan zevk almayı bilmesine rağmen neşesini içinde yaşayan, dışarıya karşı son derece mesafeli, bir o kadar da sevdiklerine düşkün. Kendine göre takıntıları var ve oldukça sistematik yaşıyor. Bense Ferit’e göre daha rahat duygularını gösteren biriyim. Neredeyse hiç takıntım da yoktur. İki tezat kişiliğiz” diye konuştu.

Behzer tarafları da olduğunu vurgulayan Can Yaman, “Ferit ve Can’ın ortak noktası, insanlarla olan samimiyet ve mesafelerinin sınırlarını kendilerinin çizmesi sanırım” ifadesinin kullandı.

Halen İstanbul Bebek’te bir Hukuk bürosuna ortak olan Can Yaman, avukatlık mesleğine çok saygı duyduğunu ancak son yıllarda oyunculuğun ağır bastığını söyleyerek “İkisi birlikte yapılabilecek işler değiller maalesef. Ancak iki avukat arkadaşımla Bebek’te ofis açtık. Böylece arka planda kalsam da tam olarak meslekten kopmamış oldum” diye konuştu.