Ana sayfa Güncel Haberler EDHO’nun Hızır’ı Oktay Kaynarca’nın ruh halinin özeti; etekleri zil çalıyor!

EDHO’nun Hızır’ı Oktay Kaynarca’nın ruh halinin özeti; etekleri zil çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, dikkat çeken bir paylaşıma imzasını attı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından ruh halinin nereden nereye geldiğine vurgu yaptı.

Dizideki performansı ile hayranlarını mest eden Kaynarca, sosyal medyada da bir hayli aktif…

Ünlü oyuncu zaman zaman ruh halini de bu paylaşımlarında takipçilerine aktarıyor.

Kötü bir günün sonrasında bir sabah dünyanın bambaşka ve güzelliklerle dolu olduğu mesajını veren Kaynarca, hayatı yaşamanın önemini de cümlelere döktü.

Ünlü oyuncu, “Eteklerinde ziller, çıkarsın sokağa” diyerek şu andaki ruh halini de anlattı.

İşte ünlü oyuncunun hayat tecrübesi ile harmanladığı, takipçilerine verdiği önemli mesaj:

Bazen kalakalırsın ortada saçma sapan, sanki bütün dünya üstüne gelir. Sanki daha önce yaptığın uğraştığın emek verdiğin herşey yalanmış hissine kapılırsın, anlamıyor beni kimse dersin hatta durup dururken hastalanırsın, ağzının da tadı olmaz ne yediğin ne içtiğin keyif verir…Sabah yataktan çıkasın olmaz, akşam uykun gelmez… Ne okuduğunu anlarsın ne dinlediğini,ne de seyrettiğini…Ulan ne sıkıcı be hayat,ne kadar uzun gereksiz bi süre bile dersin

Bütün bunların ardından bir sabah öylesine, hem de hiç bişey olmadan öyle bir uyanırsın ki,dünya çok güzel bi yer ve iyi ki yaşıyorum yaşasın dersin,saçma saçma gülümseyerek başlarsın hayata o günden itibaren .. Anlarsın ki meğer senmişsin herşeyin karşılığı,sen üzmüşsün kendini, sen izin vermişsin sana yaptıklarına,ve meğer o süre bu günden itibaren bunun farkına varmana neden olan süreymiş..

Ulan hayat şimdi ben senin keyfini çıkarmazmıyım be deyip eteklerinde ziller çıkarsın sokağa, çıkış o çıkış.. ???? Dünya bir gün, o da bu gün.. ????????????????????????

EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca'nın ruh halinin özeti; etekleri zil çalıyor! 7