Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma’nın kamera önü ile kamera arkası arasında dağlar kadar fark var!

Elimi Bırakma’nın kamera önü ile kamera arkası arasında dağlar kadar fark var!

tarafından ker_def
İzleyiciler Elimi Bırakma dizisini ağır bir dram olarak görmekte…

Ancak dizinin çekimlerinde oyuncular öyle eğleniyor ki, bazen gülmekten sahneyi çekemiyorlar.

Yani kamera önündeki gerilim ve dram, sette yerini eğlenceye bırakmış durumda…

Batuhan Ekşi, setten detaylar verdi…

Sihirli Annem dizisinde ilk kez ekranda gözüken Batuhan Ekşi, Medcezir dizisindeki Doruk karakteri sayesinde tanınmıştı.

İntikam’da Anıl, Göç Zamanı’ndaa Yusuf, Yaz’ın Öyküsü’nde Ege, Kalbimdeki Deniz’de Mustafa karakterlerine hayat veren Batuhan Ekşi, şimdilerde ise Elimi Bırakma dizisinde Tarık Yelkenci karakteriyle ekranda.

TRT 1’in pazar akşamları ekrana getirdiği Elimi Bırakma, yükselen bir grafiğe sahip. Yeni sezonun etkili yapımlarından olduğunu gösteren Elimi Bırakma’da Batuhan Ekşi’de başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Milliyet gazetesindeki röportajında dizinin kendisi için farklı olduğuna değinen Ekşi, “Bu, benim için özel ve kendi jenerasyonumdan çok sevdiğim arkadaşlarımla paylaştığım bir iş. Güzel ve sıcak bir enerjiyle başladık, bu da reytinglere yansıdı.Tabii ki oyuncuların yanı sıra kanal, yapım ve yönetmenimiz de kabul etmemde etkili oldu. Başarının tek başına gelmediğini, birlik ve beraberliğin bu işin en büyük parçası olduğunu düşünenlerdenim” açıklamasını yaptı.

Elimi Bırakma'nın kamera önü ile kamera arkası arasında dağlar kadar fark var! 7

Oyuncuların arasındak iletişimi ‘mükemmel’ olarak ifade eden Ekşi, birbirlerinin hatalarını da telafi ettiklerini, düzelttiklerini anlattı.

“Birlikte çok eğleniyoruz, bazen gülmekten sahneyi çekemediğimiz oluyor. O kadar harika bir ekibimiz ve yönetmenlerimiz var ki, bizimle gülüp eğleniyorlar. Bu da işe bambaşka bir tat katıyor” diye konuşan Batuhan Ekşi, Alp Navruz’un set dışında da en çok görüştüğü arkadaşı olduğunu sözlerine ekledi.